Jasikevičius apie Udrihą: dėl jo man kyla tik vienas klausimas | Kas vyksta Kaune

Jasikevičius apie Udrihą: dėl jo man kyla tik vienas klausimas

delfi.lt 2018/01/08 08:28
DELFI nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse sekmadienį 94:68 įveikė Kėdainių „Nevėžio“ komandą. Po rungtynių kauniečių treneris Šarūnas Jasikevičius pasidžiaugė, kad ekipa atsigavo po pralaimėjimo Eurolygoje prieš „Crvena Zvezda“ ir vietiniame čempionate atrodė neblogai.

„Smagu, kad pasiekėme pergalę, po Belgrado sužaidėme gana solidžiai, to ir norėjau šiandien. Svarbu, kad žaidėme visi. Džiaugiuosi, kad ir jaunimas gavo pasijusti žaidėjais, nes su tokiu komandos kalendoriumi Eurolygoje ir LKL jiems sunku gauti minučių. Labai geras vakaras mums buvo.

Aš manau, kad mes Belgrade neparodėme tikrojo savo veido. Kai kuriomis situacijomis ten buvau nusivylęs. Iš kitos pusės suprantu, kad ten nėra lengva parodyti savo geriausią krepšinį.

Tačiau tai nėra pasiteisinimas. Šiandien kažkiek atidirbome, išsprendėme savo užduotis ir prieš laisvą dieną jaučiamės ramesni“, – po pergalės prieš „Nevėžį“ kalbėjo Š. Jasikevičius.

Šiose rungtynėse kauniečių gretose debiutavo prieš naujuosius metus į Kauną atvykęs slovėnas Beno Udrihas. Gavęs nemažai laiko pasireikšti dukart NBA čempionas per 24 minutes pelnė 18 taškų (2/5 dvitaškiai, 4/5 tritaškiai, 2/2 baudos) bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Matome, kad jis tikrai patyręs, viską mato, pastebime, kad gali priimti teisingus sprendimus.

Klausimas kyla tik vienas: kaip greitai jis įeis į savo kondiciją ir pradės žaisti aukštesniu tempu.

Gavome to, ko ir tikėjomės iš jo. Tereikia gerinti kondiciją ir tarpusavio ryšius su komandos draugais ir treneriais”, – apie naujoką spaudos konferencijoje sakė Š. Jasikevičius.

Kėdainių „Nevėžio“ strategas Ramūnas Cvirka apgailestavo, kad rungtynėse su „Žalgiriu“ komanda sugebėjo pasipriešinti tik rungtynių pradžioje, o antroje dalyje kėdainiečių žaidimas pakriko.

„Noriu pasveikinti kauniečius su pergale. Matėme „Žalgirio“ planą, kuomet A. Toupaną pastatė prieš mūsų įžaidėją ir taip visiškai išjungė.

Teko žaisti pirmoje pozicijoje antram numeriui. Taip pat „Žalgiris“ uždengė mūsų metikus, pataikėme tik 4 tritaškius iš 18. Pirmoje pusėje laikėmės, o trečiame kėlinyje žaidimas sugriuvo.

Iškrito V. Koreniukas iš žaidimo, susirinko 4 pražangas, tada „Žalgirio“ persvara pasijautė ir po krepšiu“, – po pralaimėjimo kalbėjo R. Cvirka.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA