Sekmadienio pasilinksminimas: Vilijampolėje liepsnojo konteineriai | Kas vyksta Kaune

Sekmadienio pasilinksminimas: Vilijampolėje liepsnojo konteineriai

Asociatyvi/ R. Tenio nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (Kauno APGV) gelbėtojai buvo priversti skubėti į Vilijampolę. Ten vienas paskui kitą užsiliepsnojo keturi konteineriai.

Pirmojo pranešimo sulaukta 20 val. 56 min. Informuota, jog Sąjungos aikštėje, ties 5A numeriu pažymėtu pastatu, dega metalinis konteineris. Vos po dešimties minučių, gelbėtojams nespėjus susidoroti su pirmuoju gaisru, pranešta, jog netoliese esančioje Varnių gatvėje dega kitas konteineris, šįkart – plastikinis.

Po kiek daugiau nei 10 minučių gauti dar du pranešimai apie degančius konteinerius A. Stulginskio gatvėje ir Neries krantinėje.

Kaip informuoja Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, 21 val. 19 min. sulaukta vyro pranešimo, kad matė, kaip trys vaikinai padegė plastikinį konteinerį ties A.Stulginskio 61-uoju numeriu pažymėto pastato.

Įtariama, jog už konteineriai Vilijampolėje buvo padegami tyčia. Pradėjus ikiteisminį tyrimą, už turto sunaikinimą ar sugadinimą visuomenei pavojingu būdu įtariamiesiems grėstų bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA