Dingusio kėdainiškio paieška tęsiama: pakeltas sraigtasparnis | Kas vyksta Kaune

Dingusio kėdainiškio paieška tęsiama: pakeltas sraigtasparnis

Kauno apskr. VPK nuotr.

Dingusio Dotnuvos seniūnijos Ąžuolaičių kaimo gyventojo 24-erių metų Igno Rubinsko paieškos tęsiamos – penktadienį į orą pakeltas pasieniečių sraigtasparnis. Sraigtasparniu bus žvalgomi laukai ir miškai aplink Dotnuvos miestelį, Aušros, Valučių, Ąžuolaičių kaimus.

Ugniagesiai gelbėtojai, narai, kinologai kruopščiai išžvalgę Dotnuvėlės upę ir jos pakrantes, jokių jaunuolio pėdsakų neaptiko. Buvo išžvalgyta daugiau kaip 3 kilometrai upės ir jos pakrantės.

Jaunas vyras dingo gruodžio 29-ąją, kuomet viešėdamas pas bičiulius Dotnuvoje išėjo namo ir negrįžo. Kitą dieną sunerimę vaikino artimieji kreipėsi pagalbos į pareigūnus. Ant kojų buvo sukeltos policijos pajėgos, buvo iškviestas kinologas su šunimi. Kinologų šuo atsekė, jog Ignas iš draugo namų išėjo ir ėjo tilto link, ten jo pėdsakai dingo. Tuomet kilo įtarimų, jog galbūt vyriškis įkrito į Dotnuvėlės upę, kuri šiuo metu yra stipriai patvinusi. Tačiau įtarimai nepasitvirtino, nes vaikino kūnas nebuvo rastas.

Ignas kartu su dar dviem bičiuliais susitiko gerai praleisti laiką, pasilinksminti, užsikūrė pirtį. Neslepiama, jog buvo vartojami ir alkoholiniai gėrimai. Namo šeimininkui nuėjus miegoti, pirtyje liko tik du vaikinai. Manoma, kad Ignas apsirengė svetimais rūbais ir išėjo. Jaunas vyras pirtyje paliko ir telefoną, ir kitus savo daiktus.

Asmenis, mačiusius ar ką nors žinančius apie Igno Rubinsko buvimo vietą, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 450 arba skambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA