„Žalgirio“ naujokas: turiu perprasti komandos sistemą ir laukti savo galimybės | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ naujokas: turiu perprasti komandos sistemą ir laukti savo galimybės

DELFI nuotr.

Ketvirtadienio rytą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasitinka kelione į Belgradą, kur rytoj žais Eurolygos 16-ojo turo rungtynes su šeimininkų „Crvena Zvezda“ ekipa.

Po vakar vykusios paskutinės žalgiriečių treniruotės Kaune, ruošiantis kovai su Serbijos čempionais, su „Žalgiris TV“ įspūdžiais dalijosi prieš pat 2017-ųjų pabaigą prie komandos prisijungęs slovėnas Beno Udrihas.

„Kol kas turėjome tik vieną bendrą treniruotę su visa komanda. Vis dar bandau prisitaikyti prie sistemos, mokausi derinius. Kaip bebūtų, susipažinau su visais ekipos draugais, visi malonūs. Smagu būti „Žalgirio“ dalimi, laukiu, kada galėsiu ginti žaliųjų marškinėlių garbę“, – tikino B.Udrihas.

35-erių metų žaidėjo teigimu, ne tik „Žalgirio“ komandos krepšininkai, bet ir visas trenerių bei darbuotojų personalas „Žalgirio“ arenoje naujoką sutiko šiltai.

„Mane priėmė puikiai. Negaliu būti labiau dėkingas už tai, kaip mane priėmė komandos draugai. Kalbu ne vien apie žaidėjus – treneriai, komandos personalas taip pat. Esu laimingas“, – teigė B.Udrihas.

Jau kiek anksčiau buvo žinoma, kad B.Udrihas Kaune rungtyniaus devintuoju numeriu pažymėtais marškinėliais. Slovėnas pasakojo, jog šį numerį stengdavosi pasirinkti jau nuo pat mažų dienų.

„Augdamas Europoje, prieš iškeliaudamas į NBA, visuomet žaisdavau devintuoju numeriu pažymėtais marškinėliais. Šis numeris turi šiokią tokią reikšmę ir mūsų šeimoje – tokiu numeriu krepšinį žaisdavo ir mano tėtis bei mano brolis“, – teigė žalgirietis.

Krepšininkas šiandien kartu su komanda iškeliauja į Belgradą. Ar „Žalgirio“ komandos gynėjas rungtyniaus dvikovoje su „Crvena Zvezda“, paaiškės po trenerių sprendimo.

„Dabar tiesiog turiu perprasti komandos sistemą bei laukti galimybės, kada treneriui prireiks mano paslaugų rungtynių metu bei padėti iškovoti pergalę, – apie savo artimiausius tikslus kalbėjo B.Udrihas. – Dėl šios priežasties ir atvykau į Kauną. Turiu komandai padėti savo patirtimi, žiūrėsime, kaip tai seksis išpildyti.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA