B. Daviesas: Belgrade turime laikytis žaidimo plano | Kas vyksta Kaune

B. Daviesas: Belgrade turime laikytis žaidimo plano

„Žalgiris.lt“ nuotr.

Pirmąją 2018-ųjų metų savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasitinka kelione į Eurolygos rungtynes Belgrade. Reguliariojo sezono antrojo rato kovas žalgiriečiai pradės penktadienį dvikova su Serbijos čempionais „Crvena Zvezda“.

Prieš ketvirtadienį laukiantį skrydį į Belgradą mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi „Žalgirio“ komandos vidurio puolėjas Brandonas Daviesas.

„Žaisime prieš labai gerai gynyboje žaidžiančią ekipą. Turime būti nusiteikę tinkamai padirbėti šios dienos treniruotėje, tai tęsti rytoj bei būti pasiruošę“, – teigė amerikietis.

Pirmoji sezono akistata tarp Lietuvos ir Serbijos čempionų žymėjo Eurolygos sezono startą. Tąkart dvikovoje Kaune stipresni buvo šeimininkai, nugalėję varžovus 78:76. „Žalgiris“ svečius įveikė po sėkmingiau sužaisto ketvirtojo kėlinio, kuriame kauniečiai atlaikė ir lemiamą serbų šturmą.

„Jeigu gerai prisimenu, prieš praėjusias rungtynes mums buvo liepta demonstruoti solidų krepšinį. Visgi tai buvo pirmosios sezono Eurolygos rungtynės, visi nekantravo pademonstruoti, ką moka, bei buvo užsivedę. Tame mače mums pavyko kontroliuoti rungtynių eigą, tikimės pavyks tą padaryti ir Belgrade“, – aiškino B. Daviesas.

Triukšmingos sirgalių kuriamos atmosferos prieš rungtynes B.Daviesas nesureikšmina ir tikina, jog svarbiausias pačių žalgiriečių nusiteikimas.

„Visi žinome, kokie geri yra „Crvena Zvezda“ sirgaliai, kokį didžiulį triukšmą jie gali sukelti arenoje. Tiesa, viskas priklausys nuo mūsų – turime kontroliuoti rungtynių eigą ir laikytis žaidimo plano“, – kalbėjo B. Daviesas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA