Po avarijos kilo grėsmė saugiam eismui: pašalintas kontaktinio tinklo stulpas | Kas vyksta Kaune

Po avarijos kilo grėsmė saugiam eismui: pašalintas kontaktinio tinklo stulpas

Bendrovės „Kauno autobusai“ nuotr.

Per avariją Naujųjų metų naktį buvo visiškai sugadintas kontaktinio tinklo stulpas. Vakar bendrovės „Kauno autobusai” avarinė tarnyba stulpą išmontavo ir visiškai pašalino.

[galerija kiek=”4″]

Primename, kad sausio 1-osios rytą, apie 6.30 val., Savanorių prospekte, Kaune, automobilis „Honda Accord“ atsitrenkė į kontaktinio tinklo stulpą ties 11-uoju numeriu pažymėtu pastatu. Avarijos metu nukentėjo 6 automobiliu vykę keleiviai, jie buvo perduoti į medikų rankas.

„Kontaktinio tinklo stulpas dėl stipraus smūgio ties pamatu buvo visiškai sugniuždytas. Atvykusios specialiosios tarnybos įvertino padėtį ir buvo nuspręsta, kad kyla grėsmė saugiam eismui, be to, gali būti nutrauktas kontaktinis tinklas ir sutrikdytas troleibusų eismas. Dėl šių priežasčių bendrovės „Kauno autobusai“ avarinė tarnyba nebetinkantį eksploatacijai stulpą išmontavo ir pašalino“, – komentavo bendrovės „Kauno autobusai“ viešųjų ryšių specialistė Ramunė Tarandė.

Pasak įmonės technikos direktoriaus Remigijaus Locaičio, šiuo metu avarijos padariniai visiškai likviduoti, nebėra jokios grėsmės eismui. Situaciją išgelbėjo tai, kad kontaktinio tinklo stulpas buvo naujos konstrukcijos. Maždaug per mėnesį pašalintas stulpas bus pakeistas nauju, – tvirtino pašnekovas.

Dėl avarijos bendrovė patyrė apie 4 tūkst. eurų nuostolį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA