Kauno oro uoste – sujudimas: atgal grąžintas iš Kauno pakilęs lėktuvas (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauno oro uoste – sujudimas: atgal grąžintas iš Kauno pakilęs lėktuvas (dar papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienį Kauno oro uoste – sujudimas. Atgal grąžintas ankstų rytą pakilęs „Ryanair“ aviakompanijos orlaivis. Apie netikėtumą redakcijai pranešė skaitytojas.

„Rytinis skrydis iš Kauno į Stanstedą virš Baltijos jūros apsisuko ir grįžta atgal. Įdomu, ar keleiviui pasidarė bloga, ar koks nors vykstantysis šia kryptimi pradėjo netinkamai elgtis“, – teiraujasi kaunietis.

Portalo skaitytojo atsiųstame užfiksuotame ekrano vaizde matomi įvardyti pokyčiai – 06:40 val. pakilęs orlaivis, 07:20 val. Anglijos laiku turėjęs leistis Didžiosios Britanijos oro uoste, pasuko atgal.

Paskambinus į Lietuvos oro uostų komunikacijos skyrių, buvo patvirtinta, kad tokie pasikeitimai su minėta skrydžio kryptimi tikrai vyksta. Tačiau dėl detalesnės informacijos patarta kreiptis į Kauno oro uosto informaciją. Pastarieji pasiūlė kreiptis į aviakompaniją, prekiaujančią skrydžio bilietais. Tačiau bendrovės „Litcargus“ atstovai teigė, jog tokio pobūdžio informacijos neteikia. „Mes tikrai nesame įgalioti teikti bet kokią informaciją“, – tvirtino jie.

Papildyta: po kurio laiko paskambinus medikams, šie teigė, jog šįryt į Kauno oro uostą gydytojai nevyko. Todėl įtarimas, jog kažkam iš lėktuvo keleivių galėjo sutrikti sveikata, galimai yra atmestinas. Policijos pareigūnai taip pat sakė, jog iškvietimas nebuvo gautas. Tad, tikėtina, kad ir antroji versija, jog orlaivyje buvo kilęs netinkamas kurių nors vykstančiųjų elgesys, taip pat mažai tikėtina. Patikrinus dvi pirmąsias versijas, lieka trečioji, jog galbūt orlaivyje šįryt fiksuotas gedimas.

Dar papildyta: Susisiekus telefonu su oro uostų komunikacijos projektų vadove Agne Mažeikyte paaiškėjo, kad lėktuvui grįžus atgal į Kauno oro uostą, keleiviai buvo perlaipinti į kitą orlaivį ir 09:26 val. pakilo skrydžiui į Stanstedą. Paklausta, ar lėktuvo grįžimas buvo susijęs su orlaivio gedimu, komunikacijos projektų vadovė nekomantavo.

Interneto tinklalapyje Express.co.uk informuojama apie besiartinančią audrą Eleanor, kuri siaus trečiadienio dieną, nusitęs per naktį iki pat ketvirtadienio. Žadamas stiprus vėjas. Todėl daugelis skrydžių į ir iš kai kurių Didžiosios Britanijos oro uostų yra atidėti arba atšaukiami.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA