Kraupių įvykių pliūpsnis Kaune: rasti du lavonai su kirstinėmis žaizdomis | Kas vyksta Kaune

Kraupių įvykių pliūpsnis Kaune: rasti du lavonai su kirstinėmis žaizdomis

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Policijos pareigūnai skaičiuoja paskutiniosios gruodžio dienos ir sausio 1-osios nelaimes Kaune. Kraupių įvykių netrūksta – nelaimingus atsitikimus sukėlė ne tik pirotechnikos gaminiai, bet ir neblaivių žmonių elgesys šiomis šventinėmis dienomis. Taip pat aiškinamos dviejų žmonių mirties aplinkybės.

Policija praneša, kad gruodžio 31 d. apie 15 val. Kaune, Chemijos g., garaže, rasti vyro (g. 1968 m.) ir apie 40 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyriškio lavonai su kirstinėmis žaizdomis galvoje.

Paskutiniosios gruodžio dienos pavakarę, 17 val. 20 min., neišvengta ir pirotechnikos gaminių sukeltų nelaimių. Pasak pareigūnų, į Kauno ligoninę kreipėsi ir dėl daugybinių žaizdų plaštakoje gydomas ambulatoriškai vyriškis (g. 1993 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną Kauno r., Digrių k., Sakalų g., jį sužalojo rankoje sprogusi petarda.

Taip pat sekmadienį, apie 19 val. 40 min., Kaune, Pramonės pr., namuose, neblaivus (1,14 prom.) nepilnametis (g. 2000 m.) smurtavo prieš motiną (g. 1974 m.) bei apstumdė močiutę (g. 1940 m.). Motina, patyrusi galvos traumą ir močiutė, ištikta streso, pristatytos į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos pareigūnų teigimu, gruodžio 31 d. 22 val. 13 min. gautas vyro (g. 1964 m.) pranešimas, kad Raseiniuose, Pirmūnų g., namuose, prieš jį smurtavo sūnus. Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, sulaikymo metu neblaivūs moteris (g. 1964 m.) (0,49 prom.) ir nepilnametis (g. 2000-09-28) (2,43 prom.) pasipriešino bei sužalojo Šiaulių apskr. VPK Raseinių r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiuosius patrulius. Pareigūnai, suteikus medikų pagalbą, gydomi ambulatoriškai. Įtariamieji uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasak policijos, vos po vidurnakčio, Sausio 1 d., apie 00 val. 50 min., į Kauno ligoninę iš Kauno r., Panevėžiuko k., savo namų, pristatytas be sąmonės ir dėl galvos traumos paguldytas vyras (g. 1976 m.).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA