Kaune planuojama statyti modernią ledo areną | Kas vyksta Kaune

Kaune planuojama statyti modernią ledo areną

BNS 2017/12/28 08:20
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno miesto savivaldybės planuose – dar vienas vienas statinys, kaip galima nuspėti, paįvairinsiantis kauniečių ir miesto svečių laisvalaikį. Kauno valdžia užsiminė apie modernios ledo arenos statybas.

Pastatas esą turėtų išdygti netoli sporto komplekso „Girstutis“, rašo „Kauno diena“. „Turime konkretų planą 2019 metais Kaune turėti naują, modernią ledo areną. Prie „Girstučio“ komplekso šiuo metu dirvonuoja apie 2 ha žemės, kuri neatlieka jokios realios funkcijos. Miesto noras kitąmet šioje vietoje įkasti simbolinę naujos ledo arenos statybas žyminčią kapsulę“, – sakė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas.

Anot jo, laisvame sklype planuojama pastatyti apie 7 tūkst. kvadratinių metrų dviejų aikščių sporto kompleksą. Viena ledo aikštelė su 500 sėdimų vietų būtų skirta varžyboms ir treniruotėms, o kita – tik treniruotėms. „Taip pat planuojame įrengti du akmenslydžio takelius. Žinoma, nepamirštame ir apie parkavimo vietas“, – teigė administracijos direktorius.

Kitąmet savivaldybė žada pradėti ir dabartinės Kauno ledo arenos atnaujinimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA