Mikutavičiaus koncertas Kaune: juokai apie Kauno savivaldybę ir Eugenijų Ostapenko | Kas vyksta Kaune

Mikutavičiaus koncertas Kaune: juokai apie Kauno savivaldybę ir Eugenijų Ostapenko

delfi.lt 2017/12/27 21:00

Trečiadienio vakarą kauniečiai ir miesto svečiai traukė į „Žalgirio“ areną. Čia savo koncertinį turą tęsia Marijonas Mikutavičius.

Marijonas su savo grupe pasirodė vinilo plokštelę primenančioje scenoje, kurios gale stūkso septyni stačiakampiai LED ekranai. Kiekvienos dainos metu ekranuose atsiranda skirtingos vaizdo projekcijos.

Koncertas prasidėjo prietemoje. Kaip pats Marijonas juokavo – „Kauno miesto savivaldybė mums pagailėjo ant elektros“.

Dainininkas atlikęs kelias akustines dainas, toliau nestokojo geros nuotaikos.

„Šiandien internete žiūrėjau Eugenijaus Ostapenko šventinį sveikinimą, tai norėčiau ir jus pasveikinti su artėjančiais Naujaisiais metais“, – juokėsi Mikutavičius.

Staiga scena nusidažė raudonai bei nuskambo viena naujausių Marijono dainų – „Nemirtingi“, kurios vaizdo klipas, kaip kalbama užkulisiuose, brangiausias Lietuvos muzikos istorijoje.

Įpusėjus koncertui publiką galėjo ištikti lengvas šokas.

„Ačiū, jūs buvot nuostabūs, koncertas baigėsi,“ – susirinkusiuosius erzino atlikėjas.

Nuskambus Lietuvos krepšinio hitui „Nebetyli sirgaliai“, Mikutavičius neslėpė susižavėjimo publika.

„Per šią dainą buvote tokie nuostabūs, kad galvoju, jog tik ją vieną jums ir koncertuoti, bet, deja, yra ir kitų dainų“, – šmaikštavo Marijonas.

Ne veltui koncertinis turas vadinasi „Marijono Mikutavičiaus Show“. Scenoje netrūksta naujausių technologijų ir specialiųjų efektų. Žiūrovus stebina šviesos, ugnies, dūmų, fejerverkų ir kitų įspūdingų scenografinių sprendimų panaudojimas.

Prieš koncertą atlikėjas šmaikštavo, kad pasirodymas bus toks geras, jog daugiau pasaulyje nebeįvyks joks kitas koncertas.

„Garso ir šviesų bus tiek, kad jų nebeliks niekam kitam, todėl šie koncertai bus iš viso paskutiniai visame pasaulyje. Po to tiesiog nieko niekur niekada nebevyks, įskaitant sporto, cirko, gaidžių peštynes, „Game of Thrones“ ir kitas pramogas“, – juokavo M. Mikutavičius.

Nors šiais metais M. Mikutavičiui suėjo 46 metai, o Lietuvos scenoje jis jau 24 metus, atlikėjas atrodo ne mažiau energingas, nei savo karjeros pradžioje.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA