D. Montvydo koncertas Kaune: pasirodyti turintis Selas atskris sraigtasparniu | Kas vyksta Kaune

D. Montvydo koncertas Kaune: pasirodyti turintis Selas atskris sraigtasparniu

DELFI nuotr.

Jau už poros valandų Kauno „Žalgirio” arenoje prasidės Donny Montell šou, kuriame ant scenos žengti žada ir skandalingasis grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Tiesa, organizatoriams dėl šio atlikėjo pasirodymo vis dar lieka daug klausimų, kadangi tuo pačiu metu vyks SEL grupės koncertas Klaipėdoje.

Vienas ambicingiausių dainininko Donato Montvydo šou per pačias Kalėdas žada būti išties ypatingas. Koncerte, skambiai pavadintame „Kalėdos LIVE Cirkas“, žinomas vyras kartu su muzikinio šou režisieriumi Vytautu Rumšu jaunesniuoju žada publiką nukelti į cirką. Čia bus pademonstruotas ne vienas cirko pasirodymas su „Lietuvos talentų” nugalėtoju, žonglieriumi Kasparu Bujanausku priešaky, kojūkininkais bei kaskadininkais, skelbiama pranešime spaudai.

Vos prieš keletą dienų, pristačius Donny Montell ir grupės SEL lyderio E. Dragūno bendrą kūrinį „Nieko verta“, šis „YouTube“ platformoje ne tik tapo populiariausiu, tačiau per 3 dienas pasiekė rekordą – surinko 1 milijoną peržiūrų per tokį trumpą laiką.

Organizatoriai intriguoja, kad šį vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkę žmonės turės progą išgirsti ne tik šį kūrinį, bet ir išvysti abu dainininkus. „Egidijus į Kauno areną tiesiai iš Klaipėdoje vyksiančio koncerto turėtų atskristi sraigtasparniu. Tiesa, stebint dabartines orų sąlygas, darosi šiek tiek neramu – jos yra nepalankios kelionei šia transporto priemone. Žinoma, turime pasiruošę ir planą B, todėl tikrai nepaliksime gerbėjų be šio kūrinio ir, žinoma, be paties SEL lyderio vienu ar kitu pavidalu“, – intrigavo organizatoriai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA