Kas vyksta Kaune: Sveiki sulaukę šv. Kalėdų! | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune: Sveiki sulaukę šv. Kalėdų!

D. Sadausko nuotr.

Viltingai šv. Kūčių dieną Kauną nušvietusi saulė kopia vis aukščiau, kasdien diena bus ilgesnė, o naktis – trumpesnė. Kaip danguje, taip ir žemėje – juk ne iškart viską, ko panorime, gauname. Iki geidžiamo tikslo – laimės, harmonijos, pilnatvės – kiekvienam mūsų tenka nueiti ilgą kelią. Norisi palinkėti, kad jis būtų džiaugsmingas, gražus, sėkmės ir sveikatos lydimas.

Išminčiai byloja – jei galvojame, kad tapsime laimingais kažką įgiję, kažkur nuėję, kažko pasiekę, kažkiek uždirbę, tai labai klystame. Laimingi esame dabar ir čia: džiaugdamiesi savo gyvenimu, dirbdami savo darbą, mylėdami savo artimuosius, būdami su draugais ir darydami daugybę kasdienių dalykų. Būtent to ir linkime – kasdienės laimės, nes ji pati vertingiausia. O per šventes pasidžiaukite gražiomis savo gyvenimo akimirkomis, apkabinkite artimuosius, pabučiuokite mylimuosius…

Portalas „Kas vyksta Kaune“ sveikina visus kauniečius šv. Kalėdų ir artėjančių Naujųjų metų proga bei linki sveikatos, džiaugsmo, ramybės, gausos ir pilnumos. Būkite sveiki ir laimingi!

„Kas vyksta Kaune“ redakcija

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA