Gedimai apšvietimo tinkluose – dalis Kauno skendi tamsoje | Kas vyksta Kaune

Gedimai apšvietimo tinkluose – dalis Kauno skendi tamsoje

Skaitytojų nuotr.

Į portalo redakciją pradėjo plūsti sunerimusių kauniečių pranešimai – įvairiose Kauno vietose neveikia gatvių apšvietimas, vairuotojai priversti važiuoti „iš atminties“. „Kauno gatvių apšvietimo“ dispečeris sakė, kad į problemines vietas išsiųstos darbininkų brigados, tačiau neaišku, kada gedimai bus likviduoti.

[galerija kiek=”4″]

Skaitytojai pastebėjo, kad apšvietimas sutrikęs prie Kauno pilies, Senamiesčio Šv. Gertrūdos, taip pat Jurbarko, Linkuvos gatvėse ir aplink jas. Tamsoje paskendęs Varnių tiltas ir visa Neries pakrantė iš abiejų pusių.

„Šviesoforai veikia, troleibusai važiuoja, bet apšvietimo nėra… Esant tokiam orui, jis būtinas. Padėk Dieve vairuotojams“, – teigė skaitytojai.

Apšvietimą tvarkančios bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ budintis dispečeris patvirtino, kad fiksuota daug gedimų. Tikslios jų priežasties įvardyti jis negalėjo, kadangi iš gedimo vietų dar negrįžo darbininkų brigados. Daugiau informacijos sakė galįs pateikti už poros valandų. Pasiteiravus, ar tiek laiko apšvietimas gali neveikti, pašnekovas teigė, kad visko gali būti.

Visame Kauno mieste, dispečerio žiniomis, fiksuotos apie 5-6 vietos, kuriose apšvietimas sutrikęs, tarp jų – Žaliakalnyje, Šilainiuose, Aleksote, Senamiestyje, minėtose Varnių tilto prieigose. Jo manymu, greičiausiai tinklo trukdžius sukėlė oro sąlygos, gausus iškritęs sniegas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA