Atvira liepsna degė namas Vilijampolėje – žuvo vyras (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Atvira liepsna degė namas Vilijampolėje – žuvo vyras (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vėlų penktadienio vakarą Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (APGV) pajėgos skubėjo į J. Naujalio gatvę – pranešta, kad ten atvira liepsna dega medinis namas. Naktį ugniagesiams netrūko darbo ir kitose Kauno vietose – du žmonės apsinuodijo dūmais.

Iškvietimą Bendrasis pagalbos centras gavo 23.28 val. Atvykus ugniagesiams, kaip pranešė Kauno APGV, Vilijampolės užstatymui būdingas dviejų aukštų medinis namas su rūsiu ir palėpe degė atvira liepsna. Jo durys ir langai buvo užkalti – pastatas negyvenamas, apleistas.

0.16 val. gaisrą užgesinus, viduje rastas smarkiai apdegęs nenustatytos tapatybės ir amžiaus vyriškos lyties lavonas. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Papildyta

Šeštadienio naktį užfiksuota ir daugiau gaisrų, kuriuose nukentėjo žmonės. Saulės gatvėje 55, 1008 bute degė lova ir šiukšlės aplink ją. Iš buto išnešta dūmais apsinuodijusi 63 metų amžiaus moteris, ji nuvežta į Kauno klinikas.

Į gaisrą skubėta ir S. Žukausko gatvėje. Čia penkiaaukščio namo trečiojo aukšto bute prisvilo gaminamas maistas, aprūko virtuvės sienos. Medikai apžiūrai išsivežė, spėjama, neblaivų vyriškį – jis dėl apsinuodijimo dūmais paguldytas į Kauno klinikų reanimaciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA