„AutoRent24“ vadovė – klientai dėl „Volkswagen“ yra tiesiog pamišę | Kas vyksta Kaune

„AutoRent24“ vadovė – klientai dėl „Volkswagen“ yra tiesiog pamišę

„AutoRent24“ nuotr.

Prieš ketverius metus kaunietės Aidos Ringės įkurta automobilių nuomos bendrovė „AutoRent24“ viršija klientų lūkesčius suteikdama kokybiškas paslaugas ir „Volkswagen“ automobilius. Nieko keisto, kad radikaliai kitokia verslo etika paremta įmonė greitai išpopuliarėjo ir tikslų nemažina. Automobilių, kurie – kaskart kaip iš salono, parkas nuolat pritaikomas klientų poreikiams.

[galerija kiek=”4″]

Tik ta markė, kurios pageidaujama

A. Ringei pradedant verslą automobilių nuomos situacija buvo prasta – dabar, anot kaunietės, rinka yra tiesiog perpildyta, nes stambios kompanijos pradėjo užpirkinėti milžiniškus kiekius automobilių. Daugelyje nuomos įmonių formuojasi didelės automobilių prastovos – dėl to kainos krenta, lyginant su tomis, kurios buvo prieš kelerius metus.

„AutoRent24“ visi automobiliai yra populiariausių markių bei geros komplektacijos – tai klientas labai vertina. Daug kur, užsisakę „Volkswagen“ automobilį, pavyzdžiui, gausite „Hyundai“, kadangi dažnai tik reklamuojamasi turint vokiškas transporto priemonės. Nieko neturiu prieš „Hyundai“, tiesiog tokios markės mūsų rinkoje visiškai nepopuliarios, tad tarp nuomotojų ir nuviltų klientų kyla dideli nesutarimai“, – pasakojo A. Ringė.

Beveik 70 proc. jos įkurtos kompanijos parko sudaro „Volkswagen“ automobiliai. Šis rezultatas buvo pasiektas sėkmingai bendradarbiaujant su „Volkswagen“ atstovais Lietuvoje „Moller Auto“. Šios įmonės generalinio direktoriaus Tomo Deržanausko teigimu, per kelerius metus „AutoRent24“ tapo vienu didžiausių „Volkswagen“ automobilių pirkėjų.

„Jie, būdami gana nauja, tačiau ambicinga kompanija su jauna vadove priešaky, padarė „Volkswagen“ automobilių nuomą patrauklia plačiam klientų ratui. Džiaugiamės kartu su „AutoRent24“, jog vis didesniam skaičiui žmonių suteikiame galimybę vairuoti „Volkswagen“, – sakė T. Deržanauskas.

Pusę lūpų A. Ringė prasitarė kad jos įmonė yra prie dar didesnio bendradarbiavimo slenksčio, o gal jį net jau peržengė. „Tai netrukus pajaus mūsų klientai – tikrai sujudinsime visą Lietuvos automobilių nuomos segmentą“, – intrigavo „AutoRent24“ vadovė.

Visi automobiliai – praktiškai nauji

Įmonėje automobiliai keičiami dažniau nei bet kur kitur – vidutiniškai transporto priemonei nuriedėjus 40-50 tūkst. kilometrų. Jau greitai parką ketinama pradėti atnaujinti kas pusę metų, mažinti vidutinę ridą vos iki 15-20 tūkst. kilometrų. „Aišku, tai bus beprotiškas darbas, bet siekiame, kad klientas kiekvieną kartą įlipdamas į automobilį jaustųsi lyg gavęs jį tiesiai iš salono“, – ambicingus tikslus komentavo A. Ringė.

Ji nedvejodama pridūrė, kad net siūlydami apynaujus automobiliu nelupikauja – vaikiškos kėdutes, navigacijos, kurios kitur atsieitų antros mašinos nuomos kainą, „AutoRent24“ suteikiamos nemokamai. Čia už nuomą galima atsiskaityti ir grynaisiais, taip išvengiant ilgam laikui mokėjimo kortelėse įšaldytų didelių sumų.

Ruošiasi plėsti nuomos punktų tinklą

Šiuo metu automobilius galima pasiimti Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostose bei Vilniuje ir Kaune esančiuose biuruose. A. Ringė išdavė, kad netrukus „AutoRent24“ pasirodys ir didžiuosiuose miestuose: Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Panevėžyje.

Versli moteris nė kiek neslėpė, kad įmonėje specialių šventinių nuolaidų nesiūlo – tik todėl, kad čia jos galioja praktiškai visada. „Nuolaidos taikomos iki 35 proc., ir tai vyksta beprotiškai ilgą laiką. Beveik 8 mėnesius per metus naują automobilį galima išsinuomoti vos už 12 eurų per dieną, o kai kurias ekonominės klasės mašinas – ir už 10 eurų dienai“, – kalbėjo A. Ringė.

Šventėms grįžtantys emigrantai dažniausiai transporto priemones nuomojasi savaitei, o labiausiai apsimoka nuomotis dviem savaitėm ir daugiau – tai, pasak kaunietės, populiariausias laikotarpis tarp vietinių gyventojų.

Sezonu ir ne sezonu – skirtingos strategijos

Nuo balandžio 1 d. iki spalio 1 d. įmonės pajėgumai stiprinami 3-4 kartus, kartais automobilių parkas padidėja net iki 200. „Sakau atvirai – būna labai karšta, bet tiesiog nenorime palikti nei vieno turisto be automobilio, ypač, kai dauguma klientų atvyksta su rekomendacijomis, dėl tikrai aukšto paslaugų lygio“, – sakė A. Ringė.

O ne sezono metu, skelbiamos akcijos, pradedama aktyviau dirbti ilgalaikėje nuomoje. Kaip pasakojo „AutoRent24“ vadovė, vedamos derybos su garsiomis kompanijomis, valstybinėmis institucijomis, kurias vilioja itin mažos ilgalaikės nuomos kainos.

„Tokia nuoma – geras žingsnis ką tik atsidariusioms bendrovėms, dar neturinčioms pakankamo kapitalo, kad galėtų sau leisti įsigyti automobilius. Kitas dalykas – ilgalaikės nuomos klientams suteikiamas pilnas paslaugų paketas: civilinis bei Kasko draudimai, padangų keitimas, autoserviso aptarnavimas“, – aiškino A. Ringė.

Daug automobilių įsigyjantys, draudžiantys ir remontuojantys „AutoRent24“ gauna itin geras sąlygas iš pardavėjų, draudėjų, autoservisų – atitinkamai, gali pasiūlyti ilgalaikiams transporto priemonių nuomininkams patrauklias kainas, kurios sumuša automobilio įsigijimą lizingu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA