Fiksuoja skaitytojas: „apgauta“ ir „Akropolio“ sistema, ir kiti vairuotojai | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: „apgauta“ ir „Akropolio“ sistema, ir kiti vairuotojai

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė nusivylusio skaitytojo Romo žinutė. Automobiliu atvykęs į Kauno „Akropolį“, jis nuvairavo į tą juostą, kur parkavimo sistema rodė esant laisvų vietų. Privažiavus prie žaliai švytinčių stovėjimo vietų, tačiau, teko nusivilti.

„Tikriausiai šiomis dienomis visi skuba, lekia ir t. t., nes šventės jau čia pat. Atvažiuoju ir aš į „Akropolio“ stovėjimo aikštelę, nes turiu tikslą prekybos centre“, – pasakojo Romas.

Kaip ir daugelis vairuotojų, pamatęs degantį skaičių „2“, žymintį dvi laisvas stovėjimo vietas, jis pasuko vairą jų kryptimi. Visgi, kaip sakė vyras, dideliam jo ir kitų vairuotojų nusivylimui, menamose vietose rado stovinčią „Škodą“, kuri buvo užėmusi dvi vietas.

„Pasirodo, kai taip pastatai mašiną, stovėjimo sistema nefiksuoja, kad vieta užimta! Gal gali kas nors paaiškinti, ar šis vairuotojas skuba labiau nei kiti, o gal jis visai niekur neskuba? Ar jis gerbia kitus, save?“ – žema vairavimo kultūra piktinosi ir vairuotojo motyvus bandė atspėti Romas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA