Žalgirietis A. Toupane: Laukia svarbi savaitė, todėl turime būti pasiruošę | Kas vyksta Kaune

Žalgirietis A. Toupane: Laukia svarbi savaitė, todėl turime būti pasiruošę

R. Tenio nuotr.

Šventinę savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasitinka dvigubu Eurolygos rungtynių iššūkiu. Jau šį antradienį „Žalgirio“ arenoje Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai kovos su Bambergo „Brose“ ekipa, o trečiadienį skris į Ispaniją, kur ketvirtadienį susitiks su Valensijos „Basket“ klubu.

Prieš laukiančius išbandymus su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai kalbėjosi puolėjas Axelis Toupane.

„Švęsti nėra kada, – apie sėkmingą susiklosčiusią praėjusią savaitę kalbėjo A.Toupane. – Mūsų šią savaitę laukia trejos rungtynės. Laukia svarbi rungtynių savaitė. Turime būti tam pasiruošę.“

Dvejų iš eilės Eurolygos rungtynių per tris dienas „Žalgirio“ krepšininkai nėra laimėję nei šiame, nei praėjusiame sezone, kuomet startavo naujojo formato Eurolygos varžybos. Koks galėtų būti pergalių receptas tokioje trumpoje rungtynių atkarpoje? Anot A.Toupane, nemažai lems tinkamas pasiruošimas.

„Jokiai komandai nėra lengva laimėti dvejas iš eilės Eurolygos rungtynes per trijų dienų laikotarpį. Be viso ko, reikia bent vienerias rungtynes sužaisti išvykoje. Tai nėra lengva, bet turime būti susikaupę ir paruošę savo kūnus laukiantiems krūviams bei atiduoti visas jėgas aikštėje“, – teigė A.Toupane.

Pirmasis iš dviejų varžovų – Bambergo „Brose“ turnyro lentelėje nuo žalgiriečių atsilieka tik viena pergale ir dalijasi 8-10 vietas su dar 2 komandomis. Andrea Trinchieri auklėtiniai pastarajame Eurolygos ture šventė skambią pergalę įveikdami Pirėjo „Olympiacos“ (67:65).

„Tai gera komanda, – „Žalgiris TV“ kalbėjo A.Toupane. – Pastaruoju metu jie demonstruoja gerus rezultatus. Turnyro lentelėje jie yra visai šalia mūsų. Reikės parodyti geriausią savo žaidimą, nes žaisime namuose.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA