Ant ledo iščiuoš vyriausiasis „Kaunas Hockey“ treneris | Kas vyksta Kaune

Ant ledo iščiuoš vyriausiasis „Kaunas Hockey“ treneris

Įpusėjus Lietuvos ledo ritulio čempionato kovoms reprezentacinė Kauno miesto komanda „Kaunas Hockey“ sulaukė netikėto pastiprinimo „iš vidaus“. Gurodžio 18-ąją išvykos rungtynėse prieš  Vilniaus „Geležinis Vilką“ ant ledo išbėgs komandos vyriausiasis treneris Jevgenijus Čugajus.

Didelę sportinę patirtį sukaupęs ir sunkią trauma patyręs J. Čugajus šiemet debiutavo kaip treneris, o dabar jaučiasi pajėgus grįžti ant ledo: „Pradėjau rimčiau sportuoti, traumos padariniai beveik dingo, jaučiu mažiau skausmo, taigi nusprendžiau komandai padėti ir žaisdamas – sportininkai džiaugiasi tokiu mano sprendimu“. Kaunietis taip pat atvirauja, kad komandos sudėties pokyčiams įtakos turi ir ne itin sėkminga pastaroji varžybų atkarpa.

„Jevgenijus – dar jaunas, žaidimo alkanas sportininkas, tad iš visos širdies linkiu, kad trauma jam būtų praeitis“, – sako gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis „Kaunas Hockey“ vadovas Petras Nausėda ir prideda, kad dar anksti kalbėti apie tai, ar klubui reikės naujo trenerio, – „Paraleliai tobulėti tikrai įmanoma – svarbiausia, kad jis pats patikėjo, kad gali būti treneriu“.

„Kaunas Hockey“ kapitonas Vytautas Jagelavičius tuo tarpu mano, kad į gynėjo poziciją grįžtantis J. Čugajus bus didelis ramstis gynyboje: „Visa komanda tikisi, kad trauma neatsinaujins, ir treneris mums galės padėti ant ledo visą likusį sezoną“.

27-rių J. Čugajus iki traumos žaidė už Elektrėnų „Energiją“, taip pat yra žaidęs Čekijoje, už Lietuvos U-18 ir U-20 bei vyrų rinktines.

Pirmadienį į Elektrėnus vykstanti komanda jau ketvirtadienį, gruodžio 21 d. laukia sirgalių namuose, Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“. Čia „Kaunas Hockey“ pasitiks Juodupės „Juodupę“. Kalėdinių rungtynių pradžia – 19 valandą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA