Sprogus ūkiniam pastatui žuvo žmogus | Kas vyksta Kaune

Sprogus ūkiniam pastatui žuvo žmogus

R. Tenio nuotr.

Penktadienio vakarą ugniagesiai skubėjo į Kubilių kaimą, kurį sudrebino sprogimas. Gavę pranešimą, kad sprogo katilas, atvykę gelbėtojai rado vyro lavoną ir nustatė tikrąją nelaimės priežastį.

Gruodžio 15 dieną, 20.05 val. priešgaisrinei gelbėjimo valdybai (PGV) pranešta, kad sprogo katilas nuosavame name Kruonio seniūnijos Kubilių kaime, Gabrio g. 12. Nežinoma, ar yra gaisro požymių.

Po 20 minučių atvykę gelbėtojai aptiko nuo sprogimo žuvusio J. A., gimusio 1969 m., kūną. Ūkiniame pastate rastas susprogęs konservų gamybos įrenginys – autoklavas. Jo detalės buvo įstrigusios į lubas, dėl gyventojų saugumo nuolaužos pašalintos.

Besibaigiant savaitgaliui, mirtis pasibeldė ir į garbaus amžiaus Garliavos gyventojos duris – 19.50 val. PGV gavo moters pranešimas, kad jos draugė neatidaro S. Lozoraičio g. esančio buto durų – įtariama, kad galėjo sutrikti sveikata. Per 5 minutes atskubėję gelbėtojai diskiniu pjūklu išpjovė durų spyną ir pateko į buto vidų. Ten rasta 1930 m. gimusi I. L. – jai medikai konstatavo mirtį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA