Visą šeštadienį naujos „Topo centro“ parduotuvės atidaryme – prizai už kalėdinę nuotaiką | Kas vyksta Kaune

Visą šeštadienį naujos „Topo centro“ parduotuvės atidaryme – prizai už kalėdinę nuotaiką

Organizatorių nuotr.

Šis šeštadienis Kaune bus pažymėtas ypač didele dovanų bei pasiūlymų gausa: naujame prekybos centre „River Mall“ duris artveria ir lankytojus pasinerti į daugybę atrakcijų kviečia nauja, išskirtinė „Topo centro“ parduotuvė. Nuo parduotuvės atidarymo iki pat vakaro lankytojus džiugins nuotaikingi konkursai ir dideliems, ir mažiems: riedžių trasa, robotukų slalomas ar baristos įgūdžių patikra, geriausiai atlikusių užduotis lauks dovanos.

Net 20 pirmųjų klientų pirkusių už 100 Eur ar daugiau dovanų gaus išmanųjį telefoną NOUS NS5002* šio telefono vertė – 60 Eurų, o net 50 pirmųjų kalėdiškai pasipuošusių lankytojų gaus specialias Kalėdų dovanas.Taip pat vyks loterija, net šimtas pirkėjų, perkančių prekių daugiau nei už 100 eurų turės galimybę laimėti įvairių prizų, kurių vertė gali siekti ir iki 500 eurų.

„Mūsų tinkle tai bus išskirtinė parduotuvė, kurioje įmontuojamos technikos pasirinkimas bus maksimalus ir tenkinantis sparčiai atsinaujinančio Kauno poreikius. Čia bus gausu ir kitos, sparčiausiai populiarėjančios technikos: kavos aparatų, ausinių, nešiojamųjų kolonėlių, telefonų bei kitų, šiuo metu paklausiausių prekių“, – teigė „Topo centro“ generalinis direktorius Remigijus Štaras.

Investicijos į naująją parduotuvę Jonavos g. 60 Kaune viršija 70.000 Eur, o visos metinės investicijos į parduotuvių atnaujinimą 2017 metais bus didesnės nei 700.000 Eur. „Topo centras“ turi jau 4 parduotuves Kaune ir tai antroji nauja tinklo parduotuvė šiais metais: vasario mėnesį naujas „Topo centras“ duris atvėrė Vilniaus Akropolyje.

„Šiais metais atnaujinome daugiau nei pusę parduotuvių ir darėme tai remdamiesi vartotojų tyrimais, rinkos tendencijomis bei pažangiausių pasaulyje technikos parduotuvių pavyzdžiais. Teigiamas grįžtamasis ryšys iš pirkėjų bei sparčiau nei rinka augantys pardavimai rodo, kad esame teisingame kelyje“, – teigė R. Štaras.

„Topo centras“ – didžiausias buities technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje ir vienos didžiausių pasaulyje buities technikos ir elektronikos prekybos grupių „Euronics International“ narys, kuriai priklauso daugiau nei 10 tūkstančių parduotuvių 35 šalyse. Nuo rytojaus Lietuvoje jau veiks 37 „Topo centro“ parduotuvės, išsidėsčiusios 25 miestuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA