Laisvės alėjoje duris atvėrė nestandartinė linksmybių erdvė (nuotraukų galerija) | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje duris atvėrė nestandartinė linksmybių erdvė (nuotraukų galerija)

Organizatorių nuotr.

Laisvės alėjoje vakar atidaryta nauja linksmybių erdvė – baras „Bardakas“ sulaukė daugybės kauniečių dėmesio. Netrūko geros elektroninės ir gyvo garso muzikos bei šokių, į kuriuos kaip mat pasinėrė susirinkę svečiai.

Nuotraukos yra liudininkės to, kad Laisvės alėjos 93 numeriu pažymėtame pastate netrūko geros nuotaikos ir jaunatviškos energijos. Be to, vakaro metu įvyko nestandartinis įvykis – pasirašyta, kaip sako linksmybių erdvės Kauno centre naujakuriai, – „Bardako“ Nepriklausomybės deklaracija“.

„Bardakas“ nėra baras – tai laisviausia pasaulyje valstybė valstybėje, sukurta nenormalių nenormaliems. Bardakas turi nuosavą vėliavą, konstituciją, maistą ir, žinoma, muziką. Laisvę dievinantys „Bardako“ piliečiai pasirašys ir nepriklausomybės deklaraciją, taip visam laikui atsiskirdami nuo nuobodybės“, – sakė „Bardako“ įkūrėjai.

Pasak jų, pritraukęs milžinišką vilniečių dėmesį Bardakas džiaugiasi pagaliau galėdamas plėsti savo respublikos sienas ir Kaune.

Tiems, kurie nespėjo į atidarymo linksmybes vakar, gali tai padaryti šiandien, nes linksmybės „Bardake“ dar nesibaigė. Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA