Policija prašo pagalbos: toliau ieškomas vyras, įtariamas narkotinių medžiagų disponavimu | Kas vyksta Kaune

Policija prašo pagalbos: toliau ieškomas vyras, įtariamas narkotinių medžiagų disponavimu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai toliau ieško Vygando Simunčio, gimusio 1957 m.

Jis įtariamas 2012 m. rugpjūčio mėnesį, veikęs organizuotoje grupėje, turėdamas tikslą neteisėtai praturtėti, įgijo ir laikė labai didelį kiekį psichotropinės medžiagos amfetamino. Įtariama, kad vyras platino bei organizavo neteisėtą psichotropinės medžiagos gabenimą ir kontrabandą į kitą užsienio šalį.

Įtariamojo, kurio paieška paskelbta 2012 m. lapkričio mėn., ieškoma ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje – 2012 m. spalį išduotas Europos arešto orderis. Manoma, jog pasinaudodamas svetimais arba suklastotais dokumentais, V. Simuntis gali būti Norvegijoje.

Asmenis, žinančius šio vyro buvimo vietą ar turinčius naudingos informacijos, prašome skambinti į Kauno apskrities policiją tel. (8 37) 303 044, (8 37) 303 450 arba rašyti el. paštu aleksandras.cerniauskas@policija.lt

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3d., įtariamajam gresia laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.

Tyrimą kontroliuoja ir koordinuoja Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokuroras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA