Vilijampolėje partrenktos mergaitės atsidūrė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Vilijampolėje partrenktos mergaitės atsidūrė ligoninėje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio rytą Raudondvario plente nukentėjo pėstieji. Moters vairuojamas automobilis pėsčiųjų perėjoje kliudė ir sužalojo dvi mergaites. Pareigūnai prašo atsiliepti šio eismo įvykio liudininkus.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų teigimu, nelaimė įvyko prie Santakos policijos komisariato (Raudondvario pl. 127). Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) duomenimis, avarija įvyko apie 10.15 val. Moters, gimusios 1986 m., vairuojamas automobilis „Toyota Yaris“ kliudė, kaip manoma, per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusias dvi 2003-aisiais gimusias mergaites. Pirminiais duomenimis vairuotoja blaivi.

Dėl patirtų sužalojimų nukentėjusiosios pristatytos į Kauno klinikų Vaikų skubios pagalbos skyrių. Kaip sakė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja, viena keturiolikmetė patyrė rankos ir kojos sumušimus, kitai sutrenkta galva ir išmušti priekiniai dantys.

Kelių policijos valdybos pareigūnai dėl šio eismo įvykio atlieka tyrimą. Asmenų, mačiusių įvykį ar turinčių vertingos informacijos, prašoma apie tai informuoti Kauno apskrities VPK numeriais 8 37 303 200, 8 37 303 201.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA