Ketvirtadienio rungtynių atgarsiai: graikų meilė Šarui ir L. Lekavičiaus sugrįžimas į Kauną | Kas vyksta Kaune

Ketvirtadienio rungtynių atgarsiai: graikų meilė Šarui ir L. Lekavičiaus sugrįžimas į Kauną

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje įvyko tikras sugrįžimų vakaras – į Kauną su Atėnų „Panathinaikos“ marškinėliais grįžo buvę žalgiriečiai Ianas Vougioukas ir Lukas Lekavičius, o į „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris vedėjos rolę trumpam grįžo Dalia Belickaitė.

Arenoje D.Belickaitė sutiko kelių Gineso pasaulio rekordų savininką – Eyal Horną arba geriau pasaulyje žinomą „Žmogaus ruonio“ pravarde. Iš Izraelio atvykęs svečias Eurolygos rungtynių pertraukos metu surengė savo šou, o #TimeOutŽalgiris laidai papasakojo apie savo rekordus.

„Esu pataikęs į krepšį 25 kartus iš eilės, mušinėdamas kamuolį ant galvos, – kalbėjo svečias. – Taip pat esu nuo galvos kamuolį įmetęs iš dviem metrais tolimesnio atstumo nei tritaškio linija.“

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arenos sirgaliai spinduliavo puikia nuotaika, o tribūnose pavyko užtikti ir kitos barikadų pusės žaliai-baltų sirgalių, atvykusius iš Graikijos.

„Graikijoje mes labai mylime Šarūną Jasikevičių ir jis mūsų širdyse, – kalbėjo graikų klubo fanas. – Lukas Lekavičius kol kas pravardės Atėnuose neturi, bet jeigu ir toliau rungtyniaus su tokiu užsivedimu, jis tikrai susikurs sau vardą ir Graikijoje.“

Sėkmingu „Žalgirio“ žaidimu rungtynėse su „Panathinaikos“ džiaugėsi ir ne vieną sykį sėkmingai alinančią Dakaro ralio distanciją įveikęs lenktynininkas Antanas Juknevičius.

„Dakare mūsų automobiliai dirba labai garsiai, bet to triukšmo net negali palyginti su tuo, kas dedasi čia, „Žalgirio“ arenoje“, – kalbėjo A.Juknevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA