Kalėdinės eglutės jau keliauja į kauniečių namus | Kas vyksta Kaune

Kalėdinės eglutės jau keliauja į kauniečių namus

Organizatorių nuotr.

Su pagrindinės miesto eglutės įžiebimu, Kaune oficialiai prasidėjo šventinis laikotarpis. Pradėjus ieškoti dovanų, reikia ieškoti ir pagrindinės namų puošmenos – eglutės. Pasirinkus gyvos eglutės variantą, šeima arba įstaiga susiduria su aibe keblumų – gerą eglutę rasti sunku, reikia sugalvoti, kaip ją parsivežti iki namų.

[galerija kiek=”8″]

Paprastą šių problemų sprendimo būdą siūlo įmonė „ta DĖŽUTĖ“ – jau ketverius metus mišku kvepiančiu verslu užsiimantis kolektyvas šiemet kauniečiams siūlo naujovę – eglučių pristatymą į namus.

Privalumas – daniška kokybė

Prieš ketverius metus įmonės vadovui Airidui pažįstamas, tuomet dirbęs Danijoje, pasiūlė daniškas eglutes parvežti į Lietuvą. Pabandę su kukliu kiekiu eglučių, vaikinai pamatė, jog žmonių reakcijos – pozityvios, sulaukta daug teigiamų atsiliepimų. Taip buvo nuspręsta, jog daniškos eglutės džiugins kauniečius ir kitais metais.

„Danai kasmet parduoda per 10 milijonų eglučių, nes jos yra kokybiškos. Jų spygliai minkštesni negu lietuviškų eglučių, jos visuomet tiesios, kvepiančios, spygliai laikosi tikrai ilgai, eglučių nereikia laistyti,“ – parduodamų eglučių pranašumus pasakoja Airidas.

Nesiūlo katės maiše

Šiemet „ta DĖŽUTĖ“ savo klientams siūlo naują paslaugą – eglutes įmonė siūlo pirkti internetu, susisiekus su mumis facebooke „ta DĖŽUTĖ“ , išsirinksite ir užsisakysite, o pasirinktas medelis bus pristatytas į namus. „Suteikiame galimybę pirkėjui sutaupyti laiko ir išvengti logistinių problemų,“ – sako įmonės vadovas. Tai išskirtinė įmonės paslauga, mat kiti prekeiviai Kaune tokios galimybės nesuteikia.

Tiesa, Airidas pastebi, jog „ta DĖŽUTĖ“ nesiūlo pirkti katės maiše. „Jeigu užsisakyta eglutė pirkėjui nepatinka, yra per didelė ar per maža, mes tikrai ieškome kompromiso – eglutes visuomet pakeičiame arba atsiimame eglutę bei grąžiname visus pinigus.“

Žinoma, yra šeimų, kurioms eglutės pirkimas – šventinė tradicija, kuomet visa šeima vaikšto tarp įvairių medelių ir bendru sutarimu išsirenka pačią gražiausią. Šio džiaugsmo įmonė taip pat nesiūlo atsisakyti – šiuo metu „tą DĖŽUTĘ“ galima rasti prie parduotuvės „Iki“ adresu P. Lukšio g. 60 bei Šilainių turguje. Ten atvykę pirkėjai gali išsirinkti labiausiai patinkantį medelį, o jis pasirinktu metu bus pristatytas nurodytu adresu. Prekybos vietą atpažinsite iš matomo „ta DĖŽUTĖ“ logotipo.

Dar vienas rūpestis, naudojantis įmonės paslaugomis, nuo pirkėjų pečių nukris ir po švenčių – už simbolinį mokestį „ta DĖŽUTĖ“ pasirūpins, kad sausio mėnesį savo atitarnavusios eglutės pasiektų medelių surinkimo punktus.

Šventinis maratonas jau įsisuko

Įmonės direktorius teigia, jog užsakymų jau netrūksta – eglutes šventėms jau perka įvairios įmonės, mokyklos, taip pat ir šeimos.

Prisijungdami prie kalėdinės dvasios skleidimo, „ta DĖŽUTĖ“ eglutes ir dovanoja – švenčių proga eglučių nemokamai sulaukė Kauno Santaros gimnazijos bendruomenė, taip pat šventine dovana prakvipo ir Kaunas Capital nekilnojamo turto biuras.

Šventinę staigmeną „ta DĖŽUTĖ“ paruošė ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams – visiems, internetu arba telefonu užsisakiusiems eglutę iki gruodžio 15 dienos, už jos pristatymą mokėti nereikės.

Eglutes pamatyti ir daugiau informacijos sužinoti galite „ta DĖŽUTĖ“ Facebook paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA