Interjero kalėdinė mugė kviečia į nemokamą paskaitą, kaip dekoruoti namus | Kas vyksta Kaune

Interjero kalėdinė mugė kviečia į nemokamą paskaitą, kaip dekoruoti namus

Organizatorių nuotr.

Gruodžiui įgaunant pagreitį ir artėjant gražiausioms metų šventėms bene kiekvieno mintyse kirba klausimas, kaip neprapulti gausybės kalėdinių idėjų sūkuryje ir nustebinti artimuosius bei draugus unikaliomis dovanomis. Atsakymas – paprastas – tereikia atsirasti tinkamoje vietoje tinkamu metu ir problemos kaip nebūta.

[galerija kiek=”12″]

Štai, pavyzdžiui, namų idėjų centre „NIC“, įsikūrusiame Pramonės prospekte 8E, Kaune, jau daugiau kaip dvylika metų savo patarimus namo, buto ar patalpos puošybos klausimais dalija patyrę specialistai. Tai – puiki vieta pasisemti idėjų bei padovanoti šventinę dovaną, kuri neabejotinai taps ne tik aplinką puošiančiu daiktu, bet ir ilgalaikiu prisiminimu.

Gera žinia ta, kad iki pat gruodžio 23 dienos namų idėjų centre „NIC“ veikia kalėdinė mugė. Pasak šio prekybos tinklo rinkodaros vadovo Nerijaus Urbonavičiaus, stilingų kalėdinių dovanų mugėje šiemet gausu įvairiausių aksesuarų, skirtų namams puošti. Nuo įrėmintų autentiškų lietuvių menininkų paveikslų, grafikos, keramikos darbų, pagalvėlių, staltiesių, kilimėlių, žvakidžių, vazelių, namų kvapų, iki lauko židinių, kuriuose be vargo iškepsite šventinį patiekalą ar paruošite fondiu.

„O, apsilankiusiųjų gruodžio 16 dieną, 12-14 val., čia lauks galimybė ne tik pasiklausyti nemokamos architekto Gedimino Preišegalavičiaus skaitomos paskaitos  kalėdinio namų dekoravimo tendencijų tema Lietuvoje ir pasaulyje, bet ir įsigyti kai kurias išskirtines prekes patauklesnėmis kainomis“, – sako N. Urbonavičius.

Renginyje taip pat lankysis tarptautinės katalikiškos organizacijos „Caritas“ atstovai, kurie kvies visus norinčiuosius už simbolinę auką įsigyti specialias žvakutes. „Surinktas lėšas organizacija ketina išleisti kilniam tikslui – padovanoti šventinę vakarienę nepasiturintiems garbaus amžiaus žmonėms“, – pasakoja „NIC“ rinkodaros vadovas.

Idėjų apie naujausias namų puošimo tendencijas Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Utenoje įsikūrusių prekybos tinklo centrų atstovai semiasi iš Paryžiuje, Kiolne vykstančių dizaino parodų. N. Urbonavičius sako, jog po „NIC“ stogu įsikūrę salonai šiuo laikotarpiu pirkėjams gali pasiūlyti didesnį nei įprastai smulkesnių interjero detalių asortimentą, puikiai tinkantį įteikti per Kalėdas. Tad čia užsukti išties verta.

Daugiau apie mugės dalyvius rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA