Gelbėjant sergančios moters sveikatą pridaryta nuostolių kaimynams | Kas vyksta Kaune

Gelbėjant sergančios moters sveikatą pridaryta nuostolių kaimynams

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio rytą specialiosios tarnybos skubėjo į įvykio vietą, kur, kaip manyta, sutriko moters sveikata. Pasiekti tikslui prireikė nemenkų pastangų. Tačiau nuostolių neišvengta.

Pirminiais duomenimis, gruodžio 4 d., 11:19 val., gautas pranešimas, kad Jonavos rajone esančioje Žaliojoje gatvėje anūkė negali atidaryti buto durų. Viduje močiutei galimai sutriko sveikata.

Atvykus Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovams ir pranešėjai nurodžius ne to buto langus, išdaužti ne to buto langai (3-čio buto antrame aukšte). Pranešėja dėl nuostolių kompensavimo su buto savininke susitarė, įstatys naują langą.

Vėliau patekus į reikiamą butą (4-tą, antrame aukšte), ant grindų rasta gulinti pranešėjos močiutė (60-ties metų amžiaus, daugiau duomenų neužfiksuota) sverianti 250 kg. ir serganti cukriniu diabetu. Dėl prastėjančios būklės iki atvykstant medikams buvo pasiruošta gaivinimo kaukė, tačiau jos neprireikė. Atvykus medikams pilietė padėta išnešti ir įkelti į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA