Kaune atidaryta nauja estetinės ir lazerinės medicinos klinika | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta nauja estetinės ir lazerinės medicinos klinika

A. Radevičiaus nuotr.

Gruodžio antrosios vakarą į „ERA ESTHETIC AVENUE“ estetinės ir lazerinės medicinos kliniką deglais apšviestu šaligatviu žingsniavo žinomi Lietuvoje žmonės – teisininkai, advokatai, verslo ir pramogų pasaulio atstovai. Šventinio vakaro metu pristatytos prieš dešimtmetį mokslinei fantastikai prilygusios procedūros – nechirurginis odos atjauninimas, greitas ir beskausmis praktiškai visų odos problemų šalinimas pažangiausiais pasaulyje lazeriais.

Atidaryme sutikta Tatjana Lavrinovič, besiruošianti Misis Visata konkursui, tvirtino, kad visiškai patiki savo grožį „ERA ESTHETIC“ medikams. Ir atidarymo metu, ir klinikos socialinio tinklo paskyroje jai pritaria kitos žinomos Lietuvos moterys, besilankančios ir ypač pamėgusios šią kliniką dėl naujausios įrangos, specialistų kvalifikacijos, profesionalumo bei efektyvių rezultatų.

Pačiame miesto centre – I. Kanto gatvėje duris atvėrusi nauja „ERA ESTHETIC AVENUE“ klinika, alsuojanti prabanga ir išsiskirianti pažangiomis technologijomis. Tai jau šeštoji „ERA ESTHETIC” įkurta klinika, iki šiol filialai yra Vilniuje, Rygoje, Frankfurte, dabar – ir Kaune. Savo teikiamoms paslaugoms klinika taiko aukščiausius standartus, o atliekamoms procedūroms naudoja naujausios kartos saugiausias lazerines technologijas.

Klinika džiugina akį savo precizišku, įspūdingu, tačiau jaukiu interjeru, tačiau, pasak klinikų grupės bendrasavininkės gydytojos dermatologės Jurgitos Stoškienės, didžiausios investicijos buvo skirtos ne tik interjerui, o itin efektyviems lazeriams įsigyti ir aukštos kvalifikacijos paslaugoms įdiegti.

„Noriu atkreipti dėmesį, kad kiekviena klinikoje naudojama technologija atitinka aukso standarto kriterijų kiekvienai odos problemai spęsti. Moderni įranga užtikrina puikius estetinius rezultatus, kurių veiksmingumą patvirtina klinikiniai tyrimai, ji atitinka CE ir vaistų kontrolės tarnybos (FDA) reikalavimus“, – sakė J. Stoškienė.

Didžiausio dėmesio sulaukė nechirurginis odos patempimas lazeriu Thermage CPT, kuris leidžia atjaunėti penkeriais – septyneriais metais be randų ir skalpelio. Klinikos medikai išsamiai pasakojo apie odos atjauninimo, pigmentinių dėmių, apgamų, karpų, spuogų, veido raudonio, randų, strijų, celiulito, plaukelių šalinimą ir kūno linijų pagražinimą panaudojant modernius lazerius bei technologijas, apie odos ligų, apgamų diagnostiką.

Su svečiais patirtimi ir įspūdžiais apie naujas procedūras ir pažangias metodikas pasidalijo ir Latvijos bei Vokietijos klinikų vadovai Julija Jurgele ir Steffen Kohlstedde.

Šventinio vakaro pratęsimas vyko restorane „Režisierius“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA