Skiriasi Leono Somovo ir Jazzu keliai – surengs paskutinius kocertus | Kas vyksta Kaune

Skiriasi Leono Somovo ir Jazzu keliai – surengs paskutinius kocertus

delfi.lt 2017/12/02 10:43
DELFI nuotr.

Ilgus metus kartu dirbęs Leono Somovo ir Justės Arlauskaitės-Jazzu duetas skiriasi. Kitų metų pradžioje jiedu surengs paskutinius koncertus ir po 12 metų bendros kūrybos ir muzikavimo atsisveikins su gerbėjais.

„Nedarėme spontaniško sprendimo, ilgai apie tai švekėjome ir tiesiog taip susidėliojo aplinkybės, – apie sprendimą skirtis kalbėjo J. Arlauskaitė. – Man atsivėrė keliai į Londoną, Leonas dirba su Švedija, nebeliko mūsų branduolio, pradėjome išsisemti. Taip būna gyvenime, bet kokiuose santykiuose. Dviejų žmonių sinergija yra toks dalykas.“

Šiuo metu jų duetas gali džiaugtis svaiginančiu populiarumu, tačiau, anot Justės, jie ir norėjo išeiti būdami populiarūs ir mylimi, o ne išsisėmę ir spėję atsibosti.

Leonas ir Justė į skirtingas puses suko jau ir po vasaros pabaigoje nuskambėjusio koncerto, tačiau tąkart jie tikino norintys tik skirti laiko savo asmeniniams, o ne dueto darbams.

Jazzu vis dažnesnė viešnia Londone, kur toliau dirba muzikinėje srityje, o Leonas darbuojasi Lietuvoje, taip pat yra projekto „Lietuvos balsas“ mokytojas, daug dirba su švedais.

Leono ir Justės duetas gerbėjams dainas dovanojo 12 metų.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA