Pagrindinės Kalėdų eglutės įžiebimo Kaune detali programa | Kas vyksta Kaune

Pagrindinės Kalėdų eglutės įžiebimo Kaune detali programa

R. Tenio nuotr.

Artėjant momentui kai sušvis Kauno žaliaskarė ir nutvieks tūkstančius širdžių, nykštukai „Kas vyksta Kaune“ pakuždėjo spalvingų renginio pasirodymų išdėstymą. Smulkiausių detalių nugirsti nepavyko, bet jeigu viską žinotume, ir šventė nebebūtų tokia nuostabi, ar ne?

[susije_video kurie=””]

18.00 val. Renginį pradės nepaprastais instrumentais grojančių perkusijos meistrų „Spark!“ šou, kuris turėtų energingai įvesti lūkuriuojančią minią į šventinę nuotaiką. Tuoj pat miestiečius sveikins ir netradiciškai apsitaisęs Kalėdų Senelis, kuris su Seniu Besmegeniu, besidalindami dvi scenas, imsis vykdyti nepaprastai svarbią užduotį. Mat su Kauno egle kažkas ne taip…

18.10 val. Bemėgindami įjungti eglutės apšvietimą, pagrindiniai personažai pasitaisys kalėdinio gėrimo puodelį. Tik jo skonis ne toks, koks turėtų būti! Senelis ir Besmegenis, įtardami, kad techniniai nesklandumai susiję su magišku viralu, kvies ant scenos duetą, kuris papildys gėrimą svarbiu ingredientu.

18.15 val. Sceną užims Egidijus Bavikinas ir Kristina Siurbytė, atliksiantys šiltą kalėdišką muzikinį numerį.

18.20 val. Stebuklingų veikėjų gėrimui vis kažko trūksta. Gal Ieva Zasimauskaitė su Juozo Gruodžio konservatorijos solistais ir „Gamers“ studijos gatvės šokėjais užbaigs receptą?

18.30 val. Pasirodys šiuolaikinio šokio atlikėjai iš Ukrainos „Light Balance“, sceną užpildysiantys ne tik stulbinančiomis šokio formomis, bet ir įvairiaspalvių šviesos diodų spinduliais.

18.35 val. Sušalusių šventės žiūrovų veidus (jei tik įmanoma šalti ant tokio energijos konvejerio) nutvieks teatralizuotas „Viduramžių pasiuntinių“ ugnies šou. Liepsnų pliūpsnių ir pirotechnikos efektų čia bus per akis, tad atsargiai, nenusvilkite blakstienų!

18.40 val. Beieškodami stebuklingo recepto, personažai išgers visą gėrimą… Tam, kad eglė būtų įžiebta, prireiks minios pastangų, o publikai kaulus judinančiais gitaros rifais bei karštais ritmais asistuos kolektyvai „Gin‘Gas“ bei „Spark!“.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, lydimas prijaukintų baltųjų meškų, sveikins šventės svečius ir tikėsis, kad Kalėdų Senelis techniką sujungė teisingai.

Publiką, ne ką mažiau ir atlikėjus, galiausiai nudžiugins šventinis fejerverkas. Orą virpins ne tik pirotechnikos sprogimai, bet ir vienas kitą sekantys atlikėjų pasirodymai, kurių dar bus ne vienas.

18.50 val. Šventei ritantis link pabaigos, į sceną vėl žengs energingas „Gin’Gas“, o Senelis kišenėje turės ne vieną gražų žodį miniai. Gal ras ir vieną kitą saldainį?

Iš karto po šventinio koncerto, iki pat vidurnakčio kauniečiai ir miesto svečiai galės mėgautis įspūdingomis 3D vizualizacijomis, kurios iki pat Naujųjų džiugins kiekvieną vakarą.

Primename, kad visą fantastišką įžiebimo šou gyvai transliuos portalas „Kas vyksta Kaune“ – transliaciją matyti galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA