Eglutės įžiebimo šventė Senamiestyje apkarto: siautė vagys | Kas vyksta Kaune

Eglutės įžiebimo šventė Senamiestyje apkarto: siautė vagys

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šį vakarą Rotušės aikštėje ne visi akimis sekė atlikėjų pasirodymus ir kombinezonu apsitaisiusio Kalėdų Senelio viražus. Kažkam labiau rūpėjo minioje susibūrusiųjų kišenės ir rankinės – žmonės pasigedo vertingų daiktų.

Pirmąjį aliarmą apie vagis maždaug 19.30 val. davė šventėje nukentėjusi „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, tuoj pat pranešusi apie tai policijai ir informavusi portalą. Iš moters nugvelbta piniginė.

Susisiekus su Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoju, šis pranešė, kad pirminiais duomenimis Senamiestyje buvo apvogti šeši žmonės.

„Tikslų vagysčių laiką apibrėžti sunku: pirmas pranešimas gautas apie 19 val., paskutinis – apie 20.30 val. Kadangi dažniausiai toks praradimas pastebimas vėliau, logiška manyti, kad vagystės įvyko renginio sūkuryje, žmonėms sutelkus dėmesį į įvykius scenoje, prie eglės“, – sakė pareigūnas.

Jo teigimu, daiktus masiniuose susibūrimuose reikia itin saugoti. „Laikas nuo laiko patikrinti rankinę ar kišenes, kur laikomi telefonai, piniginės. Kelnių galinėje kišenėje ar per petį permestoje rankinėje, jeigu ji atsukta į nugaros pusę, sunkiau pajusti neteisėtą veiklą. Rankinę laikydami prieš save, ilgapirščius pastebėsite lengviau“, – pamokė policijos budėtojas.

Daugiau rimtų nusikaltimų nefiksuota, gauti pranešimai apie konfliktus, muštynes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA