Krepšinio rinktinės gydytojui nuotaiką sugadino vandalai | Kas vyksta Kaune

Krepšinio rinktinės gydytojui nuotaiką sugadino vandalai

V. Trumpicko „Facebook“ paskyros nuotr.

Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojui Vyteniui Trumpickui ketvirtadienio rytą teko nemaloniai nustebti – prie namų pastatytą automobilį „Mercedes-Benz“ rado apgadintą. Ilgapirščiai brutaliai nulupo automobilio detales, kurios – tikrai ne iš pigiųjų.

Automobilio veidrodėlių, kaip sakė gydytojas, pasigesta ketvirtadienį ryte. Prie mašinos darbuotasi naktį, kol jis buvo priparkuotas šalia namų, Gaižiūnų gatvėje, netoli Kauno klinikų.

[galerija kiek=”4″]

„Nuostoliai dar derinami su draudimo kompanija. Iškviesta policija atliko savo darbą – bandė ieškoti pirštų atspaudų, rado išspjautą kramtomąją gumą. Galbūt kažką atras, bet, kiek žinau, tikimybė nepaprastai maža“, – daug vilčių sučiupti pažeidėjus neturėjo V. Trumpickas.

„Mercedes-Benz“ centro pateikta remonto sąmata – apie 8 tūkst. eurų. Vien veidrodėlių stiklai kainuoja po 1 tūkst. eurų, bevagiant šias dalis išdraskytos, pažeistos ir automobilio durelės.

„Pasirodo, veidrodėliai itin reti – Lietuvoje nėra kur jų nupirkti. Draugai apskambinę ir Lenkijoje nerado, net dėvėtų. Tokių daiktų tiesiog nėra – galima gauti tik „Mercedes-Benz“ centre“, – pasakojo gydytojas.

Klinikų prieigose paskutiniu metu su tokiomis vagystėmis jis teigė nesusidūręs. „Kažkada, lyg, yra pavogę magnetolą, bet tai buvo labai seniai“, – sakė V. Trumpickas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA