Kaunietės skundas: į Garliavą siunčia vos judančius lavonus | Kas vyksta Kaune

Kaunietės skundas: į Garliavą siunčia vos judančius lavonus

Skaitytojų nuotr.

Šiomis dienomis, kai oro temperatūras svyruoja ties nulio riba, o iš dangaus krenta tai sniegas, tai lietus, drėgmė ir šaltis smelkiasi per visus įmanomus plyšius. Ne išimtis ir autobusai, o vienai kaunietei tai kaip reikiant sugadino kelionę.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi Garliavoje gyvenanti Deimantė. Ji pastebi, jog dažnai tenka naudotis „Kauno autobusų“ paslaugomis, tačiau dažnai tenka ir nusivilti – moteris teigia, jog jau ne pirmą kartą rytinio piko metu į Garliavą važiuoja apgailėtinos būklės autobusai. Tačiau šiandien kaunietės kantrybė galutinai trūko.

„Ryte 07:38 val. kartu su dukra įsėdau į autobusą Nr. 6 važiuojanti iš Garliavos į Technikos gatvę. Atsisėdus pamačiau, kad visas autobusas plaukia tikrąją to žodžio prasme: palangės šlapios, porankiai su vandens balomis, o ant keleivių laša vanduo nuo stogo,“ – rašo Deimantė. Tiesa, moteris pastebi, jog tai – ne pati blogiausia kelionės dalis.

„Sėdėdama pajutau, kad mano storas žieminis paltas šlampa ties sėdima vieta. Kai pašokusi pačiupinėjau krėslą, pamačiau, kad jis visas permirkęs kaip pelkė. Buvo sugadinti drabužiai, nuotaika, tikėjimas, kad viešojo transporto įmonė rūpinasi savo keleiviais,“ – laiške dėsto skaitytoja.

Moteris atkreipia dėmesį, jo viena iš bilietų kėlimo priežasčių buvo įvardintas autobusų atnaujinimas. „Važinėjant autobusu Nr. 6 susidaro toks įspūdis, kad Garliava tapo kažkoks Kauno užmirštas užkampis, į kurį galima siųsti judančius lavonus,“ – skundą pabaigia skaitytoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA