Kauniečio pagalbos šauksmas: taranavęs automobilį, kaltininkas pasišalino | Kas vyksta Kaune

Kauniečio pagalbos šauksmas: taranavęs automobilį, kaltininkas pasišalino

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas prašydamas padėti surasti jo automobilį apgadinusį vilkiko vairuotoją. Pasak kauniečio, važiuodamas keliu sunkiasvorės transporto priemonės jis buvo nustumtas į šalikelę, o įvykio kaltininkas nė nestabtelėjęs pasišalino iš vietos.

[galerija kiek=”8″]

„Vakar, lapkričio 27 dienos vakarą, maždaug 18 val. savo automobiliu „Chrysler“ važiavau iš Jonavos į Kauną per Karmėlavą. Pravažiavęs šviesoforą, pasirinkau  važiuoti tiesiai (aut. past. pasukus į kairę pusę yra galimybė važiuoti link Kauno oro uosto), o netrukus netoli ten esančios vietinės maisto prekių parduotuvės pajutau, kad sunkiasvoris automobilis stumia mano transporto priemonę į šalikelę“, – pasakoja kaunietis.

Vyro teigimu, po minėto įvykio buvo gerokai apgadinta šoninė jo automobilio „Chrysler“ dalis. Portalo skaitytojas spėja, jog gali būti, kad vilkikas nepastebėjo keliu važiuojančio jo automobilio. Todėl nuvažiavo nestabtelėjęs.

„Deja, bet į atmintį neįstrigo minėtos sunkiasvorės transporto priemonės valstybinis numeris, tačiau ant mano automobilio vis dar yra likusios mėlynos spalvos jo dažų žymės. Apie nelaimę informavau ir policijos pareigūnus. Šie atvyko apžiūrėti, tačiau, apmaudu, jog aplinkoje, kur nutiko incidentas, nėra vaizdą fiksuojančių kamerų. Ieškau liudininkų. Galbūt atsiras tų, kurie bus užfiksavę įvykį vaizdo registratoriumi“, – sako portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Policijos pareigūnai patvirtino, kad vakar, apie 18:15 val., buvo gautas pranešimas, jog Karmėlavoje esančioje Vilniaus gatvėje, vyras vairuodamas automobilį „Chrysler“ ir vengdamas susidūrimo su vilkiku atsitrenkė į šaligatvį.

Klausiame kauniečių: galbūt užfiksavote aprašytą įvykį vaizdo registratoriumi? Pasidalinkite turima informacija el. paštu kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA