Prezidentūrą nutvieks kalėdinė dvasia: puošė žinoma kaunietė | Kas vyksta Kaune

Prezidentūrą nutvieks kalėdinė dvasia: puošė žinoma kaunietė

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį kauniečius ir miesto svečius džiugins ne tik pagrindinės miesto eglės įžiebimo šventė. Atvykę į centrą kiek anksčiau išvengsite spūsčių, o užsukę į Istorinės Prezidentūros sodelį išvysite įspūdingą šou – ledo ir ugnies grumtynes, kurių žiūrovai tikrai nešals.

Čia vyks sodelio įžiebimo šventė „Šokam į Kalėdas“. Žėrintys medžiai, vaikystės žaislai, į ledo rūmus virstantys Prezidento rūmai – jau trečius metus iš eilės kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami pasisemti kalėdinės nuotaikos. Gruodžio 2 d., 16.30 val. į ledo ir ugnies kovas kviečiami maži ir dideli – galbūt sutartinu judesiu pavyks atitolinti artėjančią ledo karalystę! O jei ne, tai bent pasidalinti širdies šiluma ir smagiai pajudėti.

Prie Istorinės Prezidentūros sodelio puošimo savanoriškai vėl prisidėjo ir garsi Kauno menininkė Jolanta Šmidtienė. Ji ne tik negailėjo savo laiko ir patarimų, tačiau suteikė galimybę panaudoti anksčiau Kauno eglutę puošusius žaislus, taip prikeldama juos naujam gyvenimui.

Kalėdinio sodelio įžiebimo renginį „Šokam į Kalėdas“ organizuoja Kauno senamiesčio draugija. Susirinkusius šokti kvies didžėjus ir renginio vedėjas Andrius Janušauskas, o savo pavyzdžiu bandys užkrėsti Gintarės ir Tomo Slausgalvių šokių studijos „Dance4fun“ šokėjai. Temperatūrą iki aukščiausio taško pakels „Ugnies valdovų“ pasirodymas, o visus nedrąsius sušildys karšta kakava.

Šventinis sodelis džiugins iki pat Trijų Karalių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA