Prašo pagalbos: nepataisomai suniokojo automobilį – įvykio vietoje „BMW“ nuolaužos | Kas vyksta Kaune

Prašo pagalbos: nepataisomai suniokojo automobilį – įvykio vietoje „BMW“ nuolaužos

Portalo Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Į portalo redakciją prašydami pagalbos kreipėsi skaitytojai. Pasak jų, naktį iš penktadienio į šeštadienį kone nepataisomai sugadintas prie namų stovėjęs jų automobilis, o kaltininkas papustė padus.

[galerija kiek=”4″]

„Lapkričio 25 dienos naktį, apie 2:30 val., būdami namuose išgirdome keistą, skardų garsą. Išėjęs į lauką pažiūrėti, kas vyksta, radau savo automobilį už maždaug 3 metrų nuo tos vietos, kur buvau jį palikęs stovėti. Manome, jog atsitrenkus kitam automobiliui, mūsiškis atsidūrė ant pievelės ir įlėkė į krūmus“, – pasakoja kaunietis.

Jo teigimu, apžiūrėjus vietą, rastos 5 serijos smėlio spalvos „BMW“ detalių nuolaužos – automobilio ženklelis, priešrūkinis žibintas bei daugelis kitų.

Skaitytojo duomenimis, viskas įvyko Kalvarijos gatvėje, esančioje Aleksote. „Yra tokių, kurie sako maždaug už 200 metrų nuo įvykio vietos matę galimai smėlio spalvos „BMW“ markės automobilį stipriai apgadintu priekiu lekiantį tolyn. Tikriausiai po to, kai kone nepataisomai suniokojo mūsų transporto priemonę“, – sako jis.

Kaunietis teigia, jog apie įvykį, kurio metu buvo stipriai apgadintas jo automobilis „Renault Laguna“ – dešinės pusės galas, durys, ratas, buferiai, bagažinės dangtis, išdaužti langų stiklai, pranešė policijos pareigūnams.

„Šiąnakt, 02:42 val. gautas pranešimas, kad į stovintį „Renault Laguna“ automobilį atsitrenkė kitas automobilis. Įformintas eismo įvykis. Aiškinamasi dėl tolimesnių detalių“, – patvirtino policijos atstovai.

Klausiame skaitytojų: gal ir jums teko matyti minėtą iš įvykio vietos, kaip įtariama, pasprukusį automobilį „BMW“? Pasidalinkite turima informacija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA