„Keulė Rūkė“ vadovas: kauniečiai niekuo nesiskiria nuo vilniečių | Kas vyksta Kaune

„Keulė Rūkė“ vadovas: kauniečiai niekuo nesiskiria nuo vilniečių

„Keulė Rūkė“ nuotr.

Prieš porą mėnesių atidaryta skandalingoji „Keulė Rūkė“ sėkmingai prigijo ir Kaune, nors būta nemažai skeptikų, abejojusių, ar atsiras išskirtinį įstaigos stilių pamėgsiančių kauniečių. Restorano vadovai stoti neketina – numatoma tinklo plėtra.

[galerija kiek=”4″]

Rokas Medonis, bendrovės, valdančios šias užkandines, vadovas, teigia, kad viskas vyksta taip, kaip suplanuota, pajamų prieaugis toks, kokio tikėtasi. „Aš tikrai nemanau, kad Kauno klientai yra kitokie nei Vilniaus. Iš verslo perspektyvos mes Vilnių ir Kauną matome kaip dipolį, o ne du atskirus miestus. Tai yra kultūriškai tomis pačiomis patirtimis, toje pačioje šalyje užaugę žmonės. Jie negali būti skirtingi. Kauno klientai kaip ir Vilniaus yra aiškiai žinantys ko nori, aiškiai suprantantys, kokios patirties jie ateina“, – sakė R. Medonis.

Iškart po atidarymo prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusi įstaiga sulaukė daug smalsių klientų, norinčių išvysti ir išbandyti išskirtinį interjerą. Vilniuje grafičiu, vaizduojančiu JAV ir Rusijos prezidentų Donaldo Trumpo ir Vladimiro Putino bučinį, išgarsėjusi užkandinė pratęsė mintį ir Kaune. Čia ant lubų puikuojasi kiaulės pavidalo nuogą D. Trumpą primenanti figūra, o pati užkandinė dedikuota rašytojo George’o Orwello kūriniams „1984-ieji“ ir „Gyvulių ūkis“.

Apsidairę viduje ir paragavę maisto, klientai dabar dažniausiai grįžta būtent dėl pastarojo. Nors atsiėmę mėsingą porciją, pasišalinti iš asketiško restorano kauniečiai neskuba – apie 70 proc. klientų valgo vietoje, įsitaisę ant metalinių vamzdžių praktiškai „prie lovio“.

R. Medonis atskleidė, kad plėtra vyks ir toliau. „Pagal mūsų verslo planą iki 2020 m. pabaigos turėtume valdyti iš viso 13 užkandinių Lietuvoje. Ar pavyks šį planą įgyvendinti – pamatysime. Gyvename besitraukiančioje rinkoje ir pajamų didinimas galimas tik besiplečiant ir didinant pardavimo kanalus. Ką ir darome – „Keulė Rūkė“ jau galima pasiekti per užsakymų į namus platformas „Wolt“ Vilniuje ir „Food Out“ Vilniuje bei Kaune“, – pasakojo užkandinių vadovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA