Kaune – jubiliejinis greitojo maisto restoranas | Kas vyksta Kaune

Kaune – jubiliejinis greitojo maisto restoranas

Bendrovės nuotr.

Veiklos Lietuvoje dešimtmetį minintis didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ 50-ąjį restoraną atidarė Kaune. Gimtadienio proga mėsainių mėgėjams paruoštas ir ypatingas vienadienis pasiūlymas.

[galerija kiek=”4″]

Į naują restoraną bendrovė investavo 1,5 mln. eurų, jame sukurta 11 darbo vietų. 50-asis Lietuvos „Hesburger“, atidarytas šalia svarbios Kauno transporto arterijos – Islandijos pl. 63 – yra beveik 240 kv. metrų dydžio, klientų salėje turi 79 sėdimas vietos, taip pat teikiama „drive–in“ paslauga atvažiuojantiems automobiliu.

„Kaunas yra itin svarbus mūsų tinklo plėtros žemėlapyje, tad simboliška, jog minėdami veiklos dešimtmetį Lietuvos rinkoje, šiandien jubiliejinį 50-ąjį savo restoraną atidarėme Kaune. Tai – 14-asis mūsų restoranas Laikinojoje sostinėje. Naujasis restoranas Islandijos plente jau antrasis, kurį atidarėme Kaune šiemet – rugsėjį duris atvėrė restoranas Savanorių prospekte“, – sakė „Hesburger“ tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Pasak jos, minint 10-ąjį „Hesburger“ gimtadienį, tinklo restoranuose visoje Lietuvoje lapkričio 17 d. iki 19 val. galios ypatingas pasiūlymas – mėsainis kainuos tik 0,5 euro. „Norime, kad mūsų veiklos dešimtmetis taptų švente visiems mūsų klientams, todėl šiandien kviečiame švęsti drauge ir vaišintis šiuo pamėgtu mėsainiu už ypatingą kainą“, – kalbėjo I. Salmela.

Pasak plėtros direktorės, nuo 2007 m., kai duris atvėrė pirmasis „Hesburger“ restoranas Klaipėdoje, bendrovė nuėjo sudėtingą ir ilgą, tačiau sėkmingą kelią, įgijo Lietuvos vartotojų pasitikėjimą. „Mes labai džiaugiamės, kad kauniečiai, kaip ir kiti Lietuvos gyventojai, palankiai priėmė ir pamėgo mūsų siūlomus produktus, įvertino maisto ir aptarnavimo kokybę. Tai leido plėstis ir augti – per dešimt metų išplėtėme savo restoranų tinklą 12-oje Lietuvos miestų, nuoseklią tolesnę plėtrą planuojame ir ateinančiais metais“, – kalbėjo I. Salmela.

Apžvelgdama dešimtmečio veiklos rezultatus, I. Salmela nurodė, kad per visą šį laikotarpį bendrovė Lietuvoje sukūrė 700 darbo vietų, sumokėjo 16,3 mln. eurų įvairių mokesčių. „Per dešimt metų savo lankytojams patiekėme daugiau kaip 42,6 mln. mėsainių ir tortilijų, 22,5 mln. porcijų bulvyčių, 21,6 mln. porcijų įvairių gaiviųjų gėrimų. Taip pat išvirėme beveik 4 mln. puodelių kavos ir 0,3 mln. puodelių arbatos“, – stulbinančius skaičius vardino I. Salmela.

„Hesburger“ – Suomijoje įsikūrusi šeimos bendrovė, kurios istorija prasidėjo prieš 50 metų. Restoranų tinklas buvo įkurtas 1966 m., kai Naantali miestelyje atidarytas grilio kioskas. Pirmasis „Hesburger“ restoranas duris atvėrė 1980 m. Turku mieste ir pamažu užkariavo vietinę rinką bei aplinkinius regionus. Iš viso 450 „Hesburger“ restoranų dirba daugiau kaip 6700 darbuotojų. Lietuvoje bendrovė veikia nuo 2007 m., šiuo metu 50-yje restoranų dirba 618 žmonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA