Ruošiamasi iškelti „Swedbank“ padalinį Maironio gatvėje | Kas vyksta Kaune

Ruošiamasi iškelti „Swedbank“ padalinį Maironio gatvėje

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Banko padalinyje Maironio g. 26B panaikinus grynųjų pinigų operacijas, klientų srautas smarkiai sumažėjo. Čia nebeliko vyresnio amžiaus žmonių, ateidavusių pasiimti pensijų, o greitu metu ir visas padalinys bus iškeltas į tebestatomą centrą. Naujose patalpose įsikūręs filialas taps vienu svarbiausių ne tik Kaune, bet ir Lietuvoje.

„Swedbank“ Pietų Lietuvos filialo valdytojas Saulius Drasutis patvirtino, kad banko padalinys Maironio g. 26B bus uždarytas – 2018 m. pirmojo ketvirčio pabaigoje planuojama visus klientus pakviesti į naują „Swedbank“ klientų aptarnavimo padalinį, kuris įsikurs verslo centre „Arka“, adresu Karaliaus Mindaugo pr. 37.

„Atidarę šį naują padalinį, planuojame į jį perkelti padalinio Maironio g. veiklą. Taip suteiksime klientams daugiau erdvės, patogumo, parkavimo galimybių ir geriausią paslaugų kokybę“, – sakė S. Drasutis.

Tik sužinojęs tikslią persikėlimo į „Arką“ datą, bankas žada informuoti visus esamus ir būsimus klientus ir pakviesti juos apsilankyti. „Planuojame, kad banko padalinys Karaliaus Mindaugo pr. 37 taps pagrindiniu banko padaliniu Kaune, į kurį bus nukreipti visi Kauno miesto centrinėje dalyje besilankantys klientai. Padalinio perkėlimo motyvai yra keli – tai ir patogesnė geografinė vieta, ir geresnis pasiekiamumas, ir matomumas, taip pat siekis ir tikslas turėti aukščiausius kokybės standartus galintį pasiūlyti klientų aptarnavimo centrą ne tik Kaune, bet visoje Lietuvoje“, – argumentavo „Swedbank“ atstovas.

Dėl Maironio g. bankomatų, anot jo, šiuo metu derinamos įvairios galimybės. „Tačiau bet kokiu atveju grynųjų pinigų pasiekiamumas toje vietoje „Swedbank“ klientams yra geras – siūlome naudotis „Swedbank“ bankomatais, įrengtais Laisvės al. 55 ir Laisvės al. 110 pastatuose, kurie yra už kelių minučių kelio pėstute nuo Maironio g.“ – tikino S. Drasutis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šiuo metu Kaune „Swedbank“ padaliniai veikia Islandijos pl. 32, („Megoje“), K. Baršausko g. 66A („Mole“), Karaliaus Mindaugo pr. 49 („Akropolyje“), Savanorių pr. 346 („Save“), V. Krėvės pr. 26A ir Maironio g. 26B.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA