Populiarios grupės pasirodymas sukėlė netikėtą lankytojų antplūdį | Kas vyksta Kaune

Populiarios grupės pasirodymas sukėlė netikėtą lankytojų antplūdį

T. Petrovskio nuotr.

Penktadienio naktis „Mojo Lounge Kaunas“ klube buvo kaip reta masiška. Kelis sceninius įvaizdžius pademonstravusios „69 Danguje“ merginos įrodė, kad jų populiarumas nė kiek neblėsta – klube sunkiai tilpo visi, norintieji paklausyti grupės dainų. Šanso jokiu būdu nenorėjo praleisti ir laukiantieji eilėje.

Naktiniame klube vykęs „69 Danguje“ koncertas buvo nepaprastai nusisekęs. Klubo atstovai nesitikėjo,kad susirinks tiek norinčių išgirsti merginų grupę ir kartu padainuoti jau seniai žinomas dainas. Nemažą pėdsaką pop muzikos padangėje palikusi „69 Danguje“ su Karina Krysko-Skambine priešaky pakartojo tai, kas atrodė neįmanoma. Minios žmonių valandas laukė eilėje, kad tik patektų į naktinį klubą.

O tiems, kam pavyko, šokiai iki paryčių ir gera nuotaika penktadienio vakarą buvo garantuoti. Šokių aikštelę užkariavusios damos elegancija nė kiek nenusileido ant improvizuotos scenos-baro spindėjusioms atlikėjoms, o barmenai vos spėjo suktis tenkindami damoms asistuojančių džentelmenų pageidavimus. Nuotraukų galerijoje šypsenų netrūksta – vakaras buvo tikrai įsimintinas!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA