Kauno moterų verslumui skatinti – visos dienos renginys | Kas vyksta Kaune

Kauno moterų verslumui skatinti – visos dienos renginys

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaip sukurti savo sėkmės istoriją ir būti laimingai? Ar egzistuoja visoms veiklioms moterims tinkanti formulė? Kaip išdrįsti pradėti, o paskui išgyventi sėkmę? Šiuos ir kitus panašius klausimus sau nuolat uždavinėjančios moterys sulauks pavyzdinių atsakymų ir galės tvirčiau žengti į verslo pasaulį.

Parodos „Moters pasaulis 2017“ metu lapkričio 9 d. Kaune, „Žalgirio“ arenoje vyks Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose veikiančio Verslo moterų tinklo ir partnerių rengiama konferencija „Formulė: versli ir laiminga“. Joje susitiks apie 500 veiklių moterų iš visos Lietuvos. Konferencijoje numatyta beveik dvi dešimtys pranešimų ir atvirų pasakojimų, kaip išdrįsti pradėti, rinkoje rasti verslo idėją ir savo išskirtinumą, suburti patikimą komandą.

Konferencija skirta bet kokio amžiaus moterims, norinčioms pradėti verslą arba žengiančioms šioje srityje pirmuosius žingsnius. Vienos ir visoms tinkančioms sėkmės formulės nėra, tačiau algoritmas – tikrai taip!

Pasak Verslo moterų tinklo Kauno regiono vadovės Saulės Motiejūnienės, beveik visą dieną truksiančiame verslo moterų forume pranešimus skaitys įvairių sričių profesionalai. Kaip įgyvendinti savo svajones neprarandant ramybės, pasakos žinoma žurnalistė Beata Nicholson ir asmeninių finansų ekspertė Odeta Bložienė. Apie moterį lyderę organizacijoje, kartu leidžiamas 24 valandas šeimos versle, kaip iš hobio išauginti verslą, atsisakyti samdomo darbo, suderinti atsakomybę ir pareigas šeimai, kalbės moterys ne tik iš didžiųjų miestų, bet ir iš Lietuvos mažųjų miestelių.

Verslo moterų tinklas Lietuvoje veikia nuo 2007 m. visuose didžiuosiuose miestuose prie prekybos, pramonės ir amatų rūmų. Tinklas vienija apie 300 drąsių, ambicingų ir skirtingą patirtį turinčių verslininkių. Šiemet VMT narės aktyviai įsitraukė į LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotą kampaniją „Už saugią Lietuvą“ su mentorystės projektu „Įkvėpk“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA