Fiksuoja skaitytojai: Kauno taksistams – kitokios kelių eismo taisyklės? | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: Kauno taksistams – kitokios kelių eismo taisyklės?

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojo laiškas ir vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas eismas Kaune tamsiu paros metu. Jį pamačius tikriausiai ne vienam vairuotojui kiltų klausimas: ar dieną ir vakare keičiasi kelių eismo taisyklės? 

„Ne pirmą kartą pastebiu, Kauno taksistų važinėjimo gatvėmis ypatumus. Baisu“, – pasipiktinimo emocijų neslepia kaunietis.

Pasak jo, taksi automobilių vairuotojai persirikiuodami į kitas eismo juostas gatvėje, daro tai tiesiog lengvu vairo pasukimu – visai ne taip, kaip derėtų – neįjungdami posūkio signalo. Būtent ši papasakota istorija matoma ir nufilmuotame vaizdo įraše.

„Veiksmas vyko važiuojant Savanorių prospektu, netoli sankryžos su Utenos gatve. Vaizdo medžiaga baigiama filmuoti ties Taikos prospektu. O filmuoti pradėjau tada, kai taksi automobilis aplenkė mano transporto priemonę išties dideliu greičiu. Taksi automobilyje buvo žmonių. Pagalvojau, nesvarbu, naktis ar diena, ar koks paros metas bebūtų, važiuoti tokiu greičiu – nežmogiška. Toks vairavimas turėtų būti traktuojamas kaip chuliganiškas“, – teigia kaunietis.

Klausiame skaitytojų: ar jums taip pat tekę matyti, tokį savavališką Kauno vairuotojų ar taksistų elgesį? Kokius nusižengimus fiksavote?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA