Š. Jasikevičiaus per dantį patrauktas M. Mikutavičius neliko skolingas | Kas vyksta Kaune

Š. Jasikevičiaus per dantį patrauktas M. Mikutavičius neliko skolingas

delfi.lt 2017/10/31 19:59
R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ uždavė netikėtą klausimą savo bičiuliui Marijonui Mikutavičiui. Lietuvos dainininkui ir futbolo entuziastui Šaras dūrė į skaudžiausią vietą – ne patį geriausią sezoną išgyvenantį Londono „Arsenal“ klubą, tačiau Marijonas taip pat neliko skolingas ir smogė atgal.

Kai laidos vedėjas Justinas Jankevičius prakalbo apie futbolą ir „Arsenal“, šio Londono klubo gerbėjas M. Mikutavičius juokavo, kad turėtų įsižeisti ir, galbūt, išeiti iš salės. Tačiau neišėjo.

„Tau mano įžeidimų per mažai? Kodėl klausiu? Nežinau, ar kauniečiai žinos. Yra toks bičas. Kažkiek žinomas. Apie Londono „Arsenal“ vaizdo klausimas“, – išsitraukė dar vieną staigmeną iš užančio J. Jankevičius.

„Sveikas Marka, pasinaudojant proga, norėjau tave pasveikinti su dar vienu „Arsenal“ sezonu, kuriame jūs, aišku, nieko nelaimėsite. Na, ir norėčiau paklausti, kokį visgi trenerį tu norėtum matyti „Arsenal“ komandoje, aišku, po kitų metų“, – bičiulį per dantį traukė Š. Jasikevičius.

„Ačiū Šarūnui už klausimą su tam tikra ironija. Suprantu, kad Šaras kartais tingi treniruoti „Žalgirį“ ir užuominomis taiko į „Arsenal“. Natūralu, kad į mane kreipėsi, nes aš Londone esu įtakingas bičas, turiu nemažai klubo akcijų, galiu kažką pastumti, paspausti tam tikrus svertus. Bet, Šarai, dar turėsi patreniruoti „Žalgirį“, o po to pakalbėsime. O „Arsenalui“ šis sezonas išties bus ne kažką“, – šmaikščiai „Žalgirio“ strategui atšovė M. Mikutavičius.

Priminsime, kad šią savaitę, penktadienį, „Žalgirio“ laukia Eurolygos dvikova su Maskvos CSKA išvykoje, o sekmadienį LKL pirmenybėse savo aikštėje žaliai balti susigrums su Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkais.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA