Ar bus Kauno mero V.Matijošaičio vestuvės? | Kas vyksta Kaune

Ar bus Kauno mero V.Matijošaičio vestuvės?

Delfi.lt nuotr.

Lietuvos ryto televizijoje praėjusį trečiadienio vakarą pagrindiniu laidos „Moterų balsas“ svečiu tapo Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, kurį laidos vedėjos bandė prakalbinti Prezidento rinkimų ir meilės temomis.

„Tai antras žmogus Lietuvoje po Prezidentės Dalios Grybauskaitės. Pagal naujausias apklausas, net 80% kauniečių už jį balsuotų dar kartą“, – laidos pašnekovą pristatė vedėjos Natalija Bunkė, Laima Tamulytė-Stončė ir Edita Užaitė.

Tik prasidėjus tiesioginiame eteryje vykstančiai laidai, vedėjos nuo Prezidento rinkimų temos netikėtai nukrypo prie meilės reikalų.

„Ar jūs nemanote, kad jūsų pareiškimas, kad niekuomet nebenorite tuoktis žeidžia jūsų dabartinę draugę?“, – pasiteiravo L.Tamulytė-Stončė.

V.Matijošaitis buvo atviras ir pažymėjo, kad su dabartine drauge, Vičiūnų“ įmonių grupės produktų vystymo skyriaus vadove Loreta Stonkiene jį sieja sena, dar vaikystėje prasidėjusi draugystė.

„Tikrai nemanau, kad žeidžia, nes Loretą pažįstu nuo tada, kai jai buvo penki, man devyniolika. Ji mano verslo partnerio, su kuriuo pradėjome verslą, jauniausia sesuo. Mes nekalbame apie vestuves, mums gera kartu leisti laisvalaikį, jokių problemų dėl to neturime. Ji dirba Plungėje, dažnai būna išvykusi į užsienį”, – atsakė Kauno meras.

Laidoje dalyvavusi Liveta Kazlauskienė sakė, kad V.Matijošaitis protingas žmogus ir jis pats nuspręs, ar jam reikia dar kartą vesti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA