Seniausios elektroninės parduotuvės veikla pakibo ant plauko – klientai nerimauja | Kas vyksta Kaune

Seniausios elektroninės parduotuvės veikla pakibo ant plauko – klientai nerimauja

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Apie seniausiai Lietuvoje veikiančią elektroninę parduotuvę jau kurį laiką žiniasklaidoje šmėžuoja nekokios naujienos. Sakoma, kad nuo 2000 metų savo veiklą vykdanti interneto parduotuvė šiuo metu atsidūrė kryžkelėje, o klientai baiminasi, jog negaus nei neseniai įsigytų prekių, nei už jas sumokėtų pinigų.

Elektroninės parduotuvės „Neriba.lt“ būstinė įsikūrusi Savanorių prospekte, Kaune. Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai apie susiklosčiusią situaciją pasiteiravo neseniai įstaigos vadovo pareigas užėmusio Dariaus Partausko. „Mums šiuo metu trūksta apyvartinių lėšų, todėl ieškome naujų investuotojų. Yra dvi galimybės – arba mums pasiseks, arba ne“, – kalbėjo jis.

Keletą dienų sklando daug nuomonių, kad esą prekės, kurias interneto parduotuvėje neseniai įsigijo klientai, pasiekė ne visus, o pinigų už jas taip pat nepavyksta atgauti. Tačiau D. Partauskas šias kalbas paneigia sakydamas, jog visi iki šiol ką nors nusipirkę elektroninėje parduotuvėje, yra gavę savo įsigytus daiktus.

„Neneigiu, jeigu negalėjome pristatyti žmogui būtent tos prekės, kurią jis užsisakė internetu, nes negavome jos iš tiekėjų, pasiūlėme jam analogišką prekę arba brangesnę su papildoma pinigine paties  kliento  priemoka. Problemas su savo pirkėjais išsprendėme taikiai“, – tvirtino D. Partauskas.

Remiantis „Sodros“ duomenimis, ši įmonė spalio 26 d. turėjo 9 darbuotojus, nors rugpjūtį jų buvo 24. Toks sprendimas ir ženklus darbuotojų sumažėjimas per itin trumpą laikotarpį, elektroninės parduotuvės „Neriba.lt“ vadovo, tikinimu, buvo priimtas neatsitiktinai, o esą dėl to, kad nuspręsta uždaryti bendrovės padalinius Vilniuje ir Klaipėdoje.

„Mūsų elektroninė parduotuvė iki šiol veikia, sandėlyje dar yra prekių, todėl kiekvienas norintis gali jas užsisakyti ir gauti. Ar „Neriba.lt“ nustos veikti visiškai, atsakyti sunku, nes tai – sudėtinė visų dabar vykstančių procesų dalis. Neįmanoma žinoti, kaip bus“, – teigė pašnekovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA