Naujame bendradarbystės centre – neįprasti pietūs | Kas vyksta Kaune

Naujame bendradarbystės centre – neįprasti pietūs

R. Tenio nuotr.

Ką tik atsidariusiame antrajame „Happspace“ darbas verda kitaip. Penktadienį centro rezidentai jaukiame valgomajame susirinko bendruomeninių pietų. Ant stalo garavo suneštinės vaišės, o pietautojai rezgė ateities susitikimų ir darbų planus.

Čia neformaliam pokalbiui susitiko ir geriau vieni kitus pažino centro valdytojai ir „Happspace“ įsikūrusiose įmonėse dirbantys nekilnojamojo turto, informacinių technologijų, žiniasklaidos specialistai. Tikrai nesijautė vieniši ir laisvųjų profesijų atstovai. Prie picos gabalėlio, patraukliai violetinio mėlynių torto ir kavos puodelio jie dalinosi vizitinėmis kortelėmis – apsieita čia be verslo efektyvumo grafų, gerai pasiūtų kostiumų ir trečiojo asmens daugiskaitos įvardžių, tačiau šilto bendravimo ir perspektyvios komunikacijos netrūko.

„Happspace“ projektų vadovės Lauros Riaubaitės manymu, reikia, kad ten pat dirbantys žmonės geriau pažintų vieni kitus. „Esame labai jauni, atsidarėme praėjusią savaitę. Turėjome tik bendrus pusryčius – norime tęsti šią susitikimo prie stalo, ne kabinete, tradiciją, kad žmonės susipažintų, sužinotų, kas dirba šalia jų ir pradėtų bendradarbiauti. Tai yra proga užmegzti santykius“, – kalbėjo Laura.

Jau šių pietų metu ji matė, kad susirinkusieji užkąsti rado jiems reikalingus žmones – projektuotojus ar programuotojus, tretiems reikia ką nors nufotografuoti. Jie ieško šių paslaugų ir atranda būtent tokioje aplinkoje – pietūs tikrai pravertė.

„Šis atkurtas istorinis pastatas savaime turi kažkokią vienijančią aurą. Ir „Happspace“ nori kurti bendruomenę, šeimą, kurioje virtų energija ir kūrybiškumas. Mažais, tačiau efektyviais žingsniais link to judame“, – džiaugėsi Laura.

Bebarškinant lėkštėmis išbarškėjo pasiūlymai tokius pietus rengti bent kartą per mėnesį. „Gimė ir kitų idėjų renginiams – pažadu, kad smagių susimatymų netrūks“, – juokėsi „Happspace“ projektų vadovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA