Trečiadienį Kauno gatvėse – neblaivių vairuotojų virtinė | Kas vyksta Kaune

Trečiadienį Kauno gatvėse – neblaivių vairuotojų virtinė

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo ankstyvo trečiadienio ryto  iki pat vakaro pareigūnai plušo fiksuodami pažeidimus, avarijas ir prie automobilio vairo sėdusius neblaivius vairuotojus. Pastarųjų pavyko sučiupti tikrai ne vieną. Tokie neatsakingai besielgiantys eismo dalyviai kėlė riziką ne tik savo, bet ir kitų žmonių gyvybėms.

Trečiadienio popietę, 14.59 val., Kauno rajone, Šlienavos kaime, automobilį „Ford Focus“, vairavęs neblaivaus 49 m. vyras, nesuvaldė automobilio, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio atitvarus. Vairuotojui buvo nustatytas 2.41 promilių girtumas.

Tą pačią dieną tik šiek tiek vėliau, policijos pareigūnų teigimu, 15.22 val., Kaune, Partizanų gatvėje, automobilio „Chrysler Touring“ 50 m. vairuotojas, būdamas visiškai girtas, nesuvaldė vairuojamo automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio atitvarus. Neblaiviam vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 3,16 prom. girtumo laipsnis, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į policijos areštinę.

Ir, kaip jau minėta, vakar, 21.00 val. Kaune, Ateities plente, įvykusi avarija, kai automobilis „Mercedes-Benz E220“ vairuojamas Kirgizijos piliečio, nepakluso policijos pareigūnams ir sprukdamas susidūrė su jų automobiliu. Pirminiais duomenimis, eismo įvykį sukėlęs vairuotojas buvo neblaivus, tačiau atsisakius pasitikrinti girtumą, vyras buvo pristatytas į medicinos įstaigą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA