Nuo policijos sprukęs bėglys sukėlė avariją: sužaloti du pareigūnai | Kas vyksta Kaune

Nuo policijos sprukęs bėglys sukėlė avariją: sužaloti du pareigūnai

Asociatyvi/A. Barzdžiaus nuotr.

Trečiadienio vakarą vyko aktyvios gaudynės Kauno gatvėmis. Vairuotojo nepaklusimas policijos pareigūnams baigėsi ligoninėje. Nukentėjo ir kiti asmenys, ir miesto turtas.

Pirminiais duomenimis, spalio 25 d. apie 21 val. Kaune, Ateities plente, automobilis „Mercedes Benz“, vairuojamas Kirgizijos piliečio (g. 1977 m.), nepakluso teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustoti, dideliu greičiu bandydamas pasprukti, nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į kelio atitvarus, po to į betoninį kelio apšvietimo stulpą, nulauždamas jį ir galiausiai susidūrė su tarnybiniu policijos automobiliu „Škoda Yeti“.

Policijos pareigūnų duomenimis, eismo įvykio metu nukentėjo „Škoda“ vairuotojas tarnybos metu uniformuotas blaivus Kauno apskrities VPK patrulių rinktinės vyriausiasis patrulis A.S. (g. 1990 m.) ir kartu važiavęs vyriausiasis patrulis Č.P. (g. 1997 m.), kurie dėl įvairių sumušimų ir nubrozdinimų gydomi ambulatoriškai.

„Mercedes“ vairuotojas dėl kojos sužalojimo gydomas ambulatoriškai, jis pristatytas į Policijos komisariatą, alkotesteriu nustatyti girtumą atsisakė, ligoninėje paimtas kraujo mėginys tyrimui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA