Po R. Morkevičiaus nužudymo prabilo jo teta: visos bėdos dėl moterų | Kas vyksta Kaune

Po R. Morkevičiaus nužudymo prabilo jo teta: visos bėdos dėl moterų

delfi.lt 2017/10/24 14:57
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Praėjo beveik metai nuo dienos, kuomet prie savo namų buvo nužudytas sportininkas Remigijus Morkevičius. Šiuo metu policijos kriminalistai pradeda R. Morkevičiaus artimųjų apklausas. Viena pirmųjų liudyti buvo pakviesta Remigijaus teta Danutė Šopienė.

„Ką galime pakeisti? Nieko. Faktas yra faktas, mes jau neturime Remigijaus“, – laidoje „KK2“ sakė D. Šopienė. Būdamas vaiku Remigijus ilgai gyveno pas tetą. Moters teigimu, Remigijus jai buvo kaip sūnus – bene mylimiausias vaikas.

„Nuo pat vaikystės vedžiau jį teisingu gyvenimo keliu. Aš sąžiningai dirbanti ir rodžiau tą pavyzdį, kaip reikia sąžiningai dirbti ir gyventi. Jei jis kažką nesąžiningo ir darė, tai niekada man nesakydavo, nes žinojo, kad gaus barti“, – kalbėjo moteris.

Pasak D. Šopienės, R. Morkevičiaus problemos prasidėjo tada, kai jo gyvenime atsirado moterys: „jam tikrai trūko pinigų, aš ir valgyti vežiau. Neįsivaizduoju kas, gal į kažkokią avantiūrą įlindo, ryžosi kažkam negeram, bet nemanau, kad dėl to reikia nušauti žmogų. Jis buvo Londone, bet ką ten veikė – nežinau. Lyg dirbo klube. Visos jo bėdos prasidėjo, kai jo gyvenime atsirado moterys. Pradedant nuo jo mamos… Jo santykis su moterimi buvo fatališkas.“

R. Morkevičiaus tetos manymu, jį nužudė samdomas žudikas. „Tai yra sąmoningai sugalvota profesionali žmogžudystė. Tai buvo samdomas žudikas. Yra tokių versijų, aš negaliu to komentuoti, nes tai yra grynai mano intuicija“, – sakė moteris.

Tačiau D. Šopienė netrokšta, kad žudikai sėstų į kalėjimą: „Man visai nereikia, kad jie sėstų į kalėjimą, matau, kaip jie ten gyvena – tai yra per daug gerai. Yra karminis atpildas. Duok Dieve, kad šitam gyvenime. Aš netgi žinau, kad tas užsakytas žudikas labai sunkiai serga ir jo dienos suskaičiuotos.“

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA