Kaune dingo žmogus | Kas vyksta Kaune

Kaune dingo žmogus

Asmeninio archyvo nuotr.

„Sveiki, Kaune dingo mums artimas žmogus. Kreipėmės į policiją, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal asmens dingimą, sunku laukti, todėl mėginame skleisti informaciją visais įmanomais kanalais. Galbūt kažkas jį matė“, – į „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi dingusiojo artimieji.

[galerija kiek=”4″]

Iš Igno Maždžieriaus, gimusio 1992 m. kovo 5 d., jokių žinių negaunama nuo spalio 16 d. – mobilusis išjungtas, negrįžta į namus. Ignas gyvena Kaune, Dainavos mikrorajone, prie PC „Savas“. Apie 185 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, šviesių plaukų, šiuo metu apsikirpęs trumpai. Tikėtina, kad galėjo turėti „Lonsdale“ firmos juodą kuprinę, dėvėti žalią striukę.

Spalio 16 d. pranešė draugei, kad išeina į darbą Raudondvario pl., Vilijampolėje, ir nuo tos dienos daugiau su juo susisiekti nepavyko. „Policijai apie dingimą pranešėme šiąnakt, apie vidurnaktį. Su pareigūnais nuvažiavę iki Igno buto beldėme į duris, tačiau niekas neatidarė. Pareigūnai iškvietė gaisrinę – kopėčiomis palypėję iki lango gaisrininkai patvirtino, kad namai tušti, paliktas nešiojamasis kompiuteris“, – pasakoja artimieji.

Anot jų, vaikinas nėra dingęs tokiam laikotarpiui. Daugiausia – vienai parai, ir tai labai retai. „Niekada nemėgdavo miegoti pas kitus žmones, jau geriau pareidavo pėsčiomis kelis kilometrus, negu kažkur pasilikdavo. Šiam vyrukui tai visai nebūdinga, todėl labai pergyvename“, – sako dingusiojo draugai.

Policijos budėtojas patvirtino, kad pradėtas tyrimas dėl I. Maždžieriaus dingimo, paskelbta jo paieška. Jeigu turite informacijos apie šio asmens buvimo vietą, prašome pranešti bendrojo pagalbos centro numeriu 112 arba artimiesiems numeriu +37061316122.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA